Oct 27, 2012

This is to you

This to you ... 

And a face that gives the moonlight something to shine upon .

It's sunny outside, there's a light rainfall ... do you know how it is when there's a warm breeze coming with the rain ? That's what it feels like when you walk into a room ...

e dintr-un film, nu te grabi. 

nu sunt o romantica decat atunci cand sunt plina de dopamine post-sexuale. stau si ranjesc ca o cretina dupa orgasm, cu spatele la el, incercand sa-mi depasesc recordul de contractii vaginale. 

Si totusi, is there more to life than this?

Nu vreau sa vii la mine si sa mi spui cum ai visat luni intregi la cineva ca mine, ca abia astepti sa ma iei in brate si sa ma lasi fara aer din imbratisari. prea mainstream. 

as vrea...

de fapt, nici nu stiu ce as vrea. mi-e groaza de penibil. am marturisit iubiri si am scris mailuri siropoase, mesaje 3 in 1 si am plans chinuita de orgolii si prea mult alcool, cu ceva urme de sentimente pe acolo. nu mai pot. nu mai pot sa o iau de la capat, sa trec iar prin faza aia de sinceritati pe moment, cel putin din partea mea, si sa iau de bun tot ce zice el la celalalt fir. mi-e groaza. 

ce sa fac, sa astern frumos aici cum iubesc? am spus-o de 3 ori, de fiecare data la fel de sincer, pentru ca eram fix in momentul in care trebuia sa fiu. 

sa gasesc comparatii frumoase si fraze ordonate e departe de mine. sa scormonesc in creierul meu e prea obositor. 

abia astept sa vii, sa ma iei pe sus, sa ma invarti si sa nu ma faci sa vomit de atata dulcegarie. mai bine spune-mi ca iti place sa dansezi, ca nu bei cafea dimineata si tigara de dupa e ciocolata si pentru tine.

spune-mi ca ai citit ceva in ultima luna, ca ai permis de motor, sau ca o sa faci rost, adu in discutie faptul ca nu ai uitat nici acum rochia cu care eram pe mine cand m-ai vazut prima data, nu-mi tine socoteala la beri si Nu incerca sa iti lasi sperma pe fata mea.

si in cazul asta o sa incerc sa incep sa te iubesc, si o sa ma arunc iar inainte, cum am facut-o deja de atatea ori.


you were meant for me. perhaps as a punishment. 

Oct 19, 2012

In ultima vreme...

Mi-a zis cineva: stii, dea, lucrurile bune nu se intampla doar in bucuresti. I-am ras in nas. sunt o snoaba.

am avut doua pusee de hipotensiune. daca stai bine sa te gandesti, asta nu e boala, e moft. sa poti sa lingi drobul de sare si sa bagi 3 cafele, ca asa indica doctorul, suna a vedetism.

in visul meu, aveam un marmoset mic , pufos, si vorbitor, si o chema laura. urasc numele asta.

am facut un atac de panica. de draci. mi se raneste orgoliul si eu ajung la spital. there is no cure for a broken brain.

ajungand si la tarot, pe partea mea feminina strajuieste imparatul. a 4a carte din arcanele majore. foarte antitetic. asa ca decretez: eu nu mimez masculinitatea, chiar am coaiele mai mari ca tine.

Stii sentimentul ala minunat cand nu-ti mai pasa de fostul tau iubit? nici eu. pentru ca stiu sa pastrez loc de buna ziua.

Oct 15, 2012

This to you sau cum m-am indragostit peste noapte



Sunt doar o fata, o fata indragostita de feminitatea din mine. Asemenea unei povesti de dragoste perfecte, feminitatea imi este vitreg ascunsa de oglinda pe care oamenii din jurul meu o vad in mine. Singurele momente in care imi regasesc iubirea sunt cele in care tu ma invaluiesti cu afectiunea ta, imi tai respiratia cand ma privesti in ochi iar inima o ia la goana cand ne pierdem in asternuturile intiparite cu gustul tau.
Datorita acestor momente, intentistatea iubirii pentru mine paleste in momentul in care gandurile mele fug la tine iar toti fluturii pamantului parca iau nastere in interioarele mele.

Si in ciuda tuturor acestor lipsuri de certitudine, ma intreb in momentele de realitate, daca  asta este cu adevarat tot? Viciul de a nu ma putea imparti pe mine cu nimeni ma tine in loc si ma lipeste de constiinta dintre momentele noastre de euforie.

Te ador dulce iubit al meu, te ador mai mult cu fiecare zambet pe care mi-l daruiesti, gest pe care mi-l oferi si sarut pe care mi-l furi dar ridicand prisma la nivelul oglinzilor sufletului, eu te vad simplu si uzual, nimic ce ar putea sa-mi impresioneze ratiunea sau logica. 

si suspin...

in singurate si de frica uzurpata la cele ce vor fi sa fie. Stiu ca un moment dureaza o eternitate dar nu stiu cat dureaza cu adevarat eternitatea. Mi-e frica de mine fara tine, mi-e groaza de mine cu tine. Nu stiu daca oglinda pe care mi-am facut-o in tine este asemanatoare cu cea pe care oamenii si-au facut-o in mine. Nu stiu lant destul de gros si loc destul de sigur de care sa te leg si sa stiu ca esti al meu iar eu pot cu adevarat sa fiu a ta.

Vreau sa ma prinzi, sa ma surprinzi, sa ma electrizezi cand te vad cu adevarat nu cand te simt. Pur si simplu, transforma-te in hrana pentru minte. Acum nu vreau sa te iubesc indeajuns, vreau sa te venerez pentru tot ce eu nu stiu.

esti al meu. al meu catharsis. 

lamuriri: varianta unui tip indragostit. vine si varianta mea de tipa fara niciun fel de sentimente. zic eu. enjoy, meanwhile

Oct 10, 2012

Povestiri erotice - masculina-

Imi este atat de usor sa te ridic pe culmile placerii incat uneori ma plictisesti cu gemetele tale. Sa-ti trasez cerculete cu limba pe clitoris timp de cateva minute nu e o sarcina atat de dificila. La fel de usor e si sa te sun in toiul noptii de sambata, si sa-ti poruncesc sa vii la mine.

Cu ochii inrositi de somn, dar mereu alerta, iti faci aparitia fantomatic in fata blocului meu, in expectativa, uscata, suspicioasa, rece si gata de a darui.

Iti pun in fata un pahar cu vodca si unul cu apa, si te pun sa alegi intre a suta oara beata si prima treaza. Niciodata nu ma dezamagesti, adaugi gheata sa nu fie sec, te uiti jucaus in ochii mei  si sorbi, dorind sa te afunzi in moleseala de dinainte.

Mi te urci in brate si parca de-a naibii te asezi mereu pe coaie, sa-mi strivesti dorinta. Te fatai in poala de colo colo, stanga dreapta, fara nicio intentie aparenta, tachinandu-ma si prefacandu-te ca habar nu ai ce faci.

Inocenta asta studiata ma innebuneste de fiecare data, si te pedepsesc pentru minciunile permanente prin muscaturi brutale pe gat. Incepi sa marai agresiv, fara sa te tragi din calea dintilor mei, rasufli greu pe masura ce limba mea iti gusta urmele de crema si se bucura de absenta unui parfum prea feminin.

Iti manipulez capul dupa bunul plac, te intorc inspre geam sau usa, te ling unde stiu ca nu ti place si te iau in brate ca un olimpian.

Te uiti placut surprinsa la mine si simt ca te inmoi. Te ghemuiesti la pieptul meu si inchizi pisiceste ochii, aruncandu-ti pantofii cu zgomot pe gresie.

Te asez ca pe un bibelou pe canapea, sa nu-ti botesc fustita si camasa, descheind nasture dupa nasture, inchipuindu-mi ce culoare de lenjerie ma va intampina astazi.

Acum imi explic de ce aveai tzatzele alea obraznice si incep sa trasez cu degetele amprente pe marginile semi-cupei corsetului dantelat. Iti strange talia, iti defineste sanii, te subtiaza pana la dimensiunile unei papusi.

Iti dau jos fusta cu pofta si trag de elasticul jartierelor ca sa te doara. Stiu ca-ti place sa te plesnesc peste tot, sa-ti palmuiesc sanii si sa ii sug dupa aia, in timp ce mainile mele iti lasa pentru a zecea oara urme de degete pe buci.

Ma intind deasupra ta excitat, ciupindu-te puternic de solduri, greu si incalzit. Te sarut pe gat, clavicule, te musc de ureche si ma joc cu buzele. Simt cum te-ai aprins sub mine, desi refuzand sa scoti vreun sunet de placere. Iti iau mana si iti fac semn sa incepi sa ma atingi pe pula si te supui atat de frumos. ma asez in genunchi in fata ta, te privesc de sus cum imi dai jos boxerii si incepi sa ma lingi de la radacina pana la cap, inchid ochii si ma las - supt de coaie, strans de pula si lins pe varf.

Incerc sa ma indes mai mult in gatul tau si accepti cu resemnare sa ma folosesc de tine, tragandu-te de par si imobilizandu-te. te ineci brutal si te retragi uitandu-te cu ura la mine. te plesnesc cu pula peste buze, si te tin de par sa nu te poti apara din fata mea, fortandu-ti-o printre dinti. stiu ca esti fata desteapta si nu musti.

cand simt ca te-ai mai relaxat si miscarile de du-te-vino devin fluide, imi permit sa te las libera si sa cobor cu mana la sani, tragand de ei in sus din corset. imi place sa frec sfarcurile intre degete, atat de mici, brune ca si tine. ma impung cu indrazneala.

dupa ce m-am plicisit de gura ta mentolata, iti arat un vag moment de romantism, si ma intind langa tine, strangandu-te in brate. nu-ti faci iluzii, stii caa vreau doar sa-ti ridic un picior si sa ma insinuez cu mana in pasarica ta calda. care intre timp a revenit la sentimente mai bune si ma intampina umeda de dorinta.

iti caut clitorisul doar in aparenta, tragand de fapt de labii , largind spatiul sa-mi fac loc intre ele. intru in tine puternic, tinandu-te fix de solduri. incep sa ma misc destul de lent, si incepi sa gemi,  auzind si un ' esti atat de tare' abia soptit, de parca de abtii sa mi faci complimente.

te las sa te masturbezi, in timp ce eu iti mangai linistit sanii si iti gafai pe gat.

imi pare rau ca de data asta nu dureaza o noapte intreaga.  esti nu doar foarte stramta, dar nu te-am mai vazut de mult. strang din dinti in timp ce incerc sa rezist, si ies din tine ca sa ma linistesc. ma incaleci plina de avant si incepi sa te unduiesti ca o dansatoare pe pula mea, mai fluida ca de obicei. te prind de fund si ma imping in tine. te apleci sa ma saruti. in momentul in care limba ta se baga in gura mea, simt cum explodez in tine, si incep sa tremur putin. mainile se inclesteaza incontrolabil de tine, la fel cum vaginul tau ma strange ritmic in incercarea de a prelungi momentul.

ma relaxez si te trimit la baie. mereu mi-a placut la tine faptul ca esti ascultatoare. de ziua ta am sa-ti iau niste catuse si am sa te leg de calorifer. abia atunci am sa-ti testez limita.

pacat ca esti atat de indiferenta, chiar as fi putut sa ma indragostesc de tine.

Oct 5, 2012

Make noise! Backstage boys!

Bai, oricat de nasoala as fi, ma bucur sincer pentru colegii mei cu aparitii pe scena. Iuli are trupa the r.o.c.k., stefan ii are pe backstage boys.

Am fost aseara in carada, dupa o lunga perioada in care am incercat sa evit cafeneaua cu nume pretentios. 9 lei berea. stiam ca atat va fi. dar mi-am promis.

Nemaiparticipand pana atunci la spectacole de improvizatie, mi-a fost frica. Daca nu le iese? daca nu coopereaza publicul? daca doamne fereste ii apuca tracul? daca nu le inteleg eu glumele?

m-am speriat degeaba, desi stiu ca au o experienta suficient de lunga in asta. Partea frumoasa la improvizat e ca pe o regula simpla poti sa construiesti atatea scenarii cate vrea publicul. doar sa te-ncadrezi in timp.

Aseara, eu le-am dat titlul povestii de inceput. Eram atat de entuziasmata. Stii ce au facut din "perechea pierduta de chiloti'? o poveste de dragoste! cu domnul Chiloti personaj principal.

Cu alte cuvinte, am murit de ras. Ce mai, baietii se pricep. Sunt simpatici, si , bonus pentru liceene, arata bine. Just pick your favourite. I have.

Oct 2, 2012

Ce-as fi eu fara tine: dulcegarii

Imi place uneori sa fiu vulnerabila, cam 5 secunde pe ceas, 5 minute pe zi, 5 zile pe saptamana. in weekend iau pauza.

oare... daca iti spun ca mi se face dor de tine din momentul in care te asezi pe scaun in tren se pune a amor? daca iti spun ca-mi bate inima mai repede pana ajung acasa, si camera e trist de goala, calculatorul inchis si eu ma simt singura intre 4 pereti inseamna ca te iubesc?

daca imi place sa te stiu la un metru de mine, doar emanand caldura si draci, intorcandu-te periodic la mine sa-mi zbori in aer un pup e de bine?

sunt multe lucruri de care pot sa ma leg, de la diminetile intunecoase cu sarutari matinale galagioase pana la plimbarile ocolite de aici pana acolo.

oare, daca te strang tare de mana cand e noapte si vad umbre agresive pe zid inseamna ca ma bazez pe tine?  si daca raman singura si dorm pe partea ta de pat, strangand o foca de plush in brate, aduce a imi lipsesti?

in lipsa ta ma fatzai ca intr-o cusca, fac curatenie si dorm mult, caut retete noi si spal o gramada de rufe. dau drumul la tv si incerc sa ma uit pe discovery science. pentru zgomot de fundal, si pentru ca imi aminteste de tine. ma tin ocupata si tot nu trece suficient de repede timpul. sa ma mai uit la un saw...

oare daca ma simt pierduta si trista, inseamna ca inca tin la tine? a incerca sa recreez de una singura ce am face impreuna sugereaza parteneriat sentimental?

sa ti satisfac poftele erotice, docila si aproape inocenta inseamna ca ma domini? sa nu te injur vreodata pana acum inseamna ca te respect? sa nu ridic vocea la tine decat dimineata cand isi fac alergiile de cap inseamna ca ne potrivim? sa las de la mine inseamna ca te inteleg?

probabil, desi... sa te bat la cap zilnic inseamna ca , dimpotriva,



nu, de fapt, e doar o impresie.
nimic mai mult.