Feb 28, 2013

Farmec masculin

nush daca dau afara din casa,sau e la mintea cocosului...

Intotdeauna mi-au placut tipii de varsta mea, sau mai mici. aia mari imi creau impresia unor aere de superioritate, la modu' ""fii antena, iubi, eu am mai facut asta deja, da-mi voie sa o fac pentru tine, sau sa ti povestesc cat de misto e, pana prinzi tu curaj". ma lipsesc de predici din astea arogante, chiar daca in spatele lor zace o mina de bunatate si intentii serioase. sa fiu privita de sus e una din chestiile care ma scot din papuci.

asa ca, pentru a ma satisface, am luat sub aripioara mea, total tranzitoriu, gagii mai tinerei. e super dragut sa ii vezi cum se fastacesc in prezenta ta minunata, cum soarele personalitatii tale ii dezgheata din carcasa aia timorata. nu stau sa aleg de unde-mi vine atentia, sentimentul ce ti se ofera e deosebit. de ce sa muncesc pentru a atrage atentia unui pizdalau de 28 de ani, si asa plictisit de toate proastele din jur, in loc sa dizloc o mandibula de uimire din partea unuia de 20 sau 21 de ani?

dar, dea, imi vei zice, e o adevarata provocare intelectuala si psihologica sa intinzi capcane pentru lumea trecuta prin viata. rasplata ca vei fi jucat pe degete chiar si pentru jumatate de ora un astfel de barbat in toata regula o depaseste pe cea in care victima e un biet pustan care lesina dupa ce ii descrii ce textura au chilotii tai in momentul ala.  da, pentru tine, probabil, pentru ca ai vrea sa jonglezi doar in cercuri unde ideile de intelect, succes, munca, implinire sunt clar creionate. eu inteleg ca cine se aseamana se aduna, si ca te asociezi cu aia mai puternici ca sa fii privita intr-un anumit fel.

dar pe mine ma doare in cur de asta.

este muuuult prea extenuant pentru mine sa ma prefac interesata de ce vrea ala sa mi povesteasca. probabil prostii despre cum el ADORA sa se dea cu placa, cum IUBESTE berea nefiltrata si cum ABIA asteapta sa isi ia motor de 150 cp. n-am eu timp sa simulez interes pentru mecanica, jazz, alcool in afara registrului de bere si vin, cum se intocmeste un tabel in excell si cat e impozitul pe profit trimestrul asta. whatever. secretul public e ca lumea adora sa vorbeasca despre sine. ei, pe unul din astia nascuti in 85 iti va fi jena sa l intrerupi. e complexul ala , ca, nah, a dat la buci cronologic inaintea ta sau ceva. bai, un pustan va fi atat de hipnotizat cand ii povestesti de documentarul ala despre okapi sau despre cartea aia cu un sasquatch care viola o tipa sau despre trupa aia in care solistul este ábsolut genial', incat n-o sa indrazneasca prea curand sa discute despre sine. va fi atat de concentrat sa nu piarda cumva vreo aluzie la sex, incat o sa te dea pe spate de atentie si cumintenie.

si au aerul ala ingenuu, of... combinat cu niste cearcane datorare primei sesiuni... si un pic de barba de 2 zile, un pic neglijent, un pic foarte masculin... si oboseala aia, si deruta, si pasiunea care zace in ei de a demonstra ce pot, si dorinta de afirmare, si lipsa de cinism, pentru ca viata nu i-a futut inca in gaoz... si energia pozitiva si toate sperantele... alea te incarca mai ceva ca un tip care munceste deja de 3 ani, de i numeri plictiseala pe mecla.

la final, te las cu un secret. daca nu esti tinerel, obosit, cu ochi melancolici de caprioara, sa nu te puna dracu sa simulezi. asta e ceva nativ, si dispare, din nefericire in timp. si falsitatea se simte. si nu mai esti atat de hot. orice ai face, pustiule. orice ai face.

Feb 23, 2013

Vineri seara NU stam in casa


pentru inceput, am iesit cu sormea in oras. un eveniment rarisim. apoi...

el grande, si dupa, peste tot. lucrurile bune nu se intampla dupa 3 dimineata? as putea contrazice foarte usor asta, pentru ca dupa ce bagi bere dupa bere te izbeste foamea. 

si stand sus si degustand cea mai buna saorma din oras, mi-am gasit om de batut baruri din nou. 

in sfarsit, am recunoscut si eu un om de la tv. am stat de vorba cu tipul iranian de la masterchef, mehrzad. bai, bun baiat. mi-a dat cartea de vizita, m-a condus unde am vrut, mi-a dat niste ponturi pentru masa de pranz, mi-a facut cinste cu o bere. poate nu's chiar asa urata totusi. am scapat nepupata, nepipaita, nepresata. poate, totusi, sunt atat de urata. 

admirabil om. simpatic si degajat. 

am ajuns pe la 6 jumate acasa, si diseara o iau de la capat. asa am auzit, cica. 

sunt single. nu caut nimic, poate ma gaseste el. alo, sunt in silver, ti-am mai spus. pe unde naiba te invarti?

Feb 14, 2013

Mersul la curve

bai, cum sa platesti pentru sex? ce-i josnicia asta? ce-i aberatia ca nu platesti femeia pentru sex, ci ca sa plece dupa? ce fel de fatalau esti sa nu poti sa iei una, sa o vrajesti, sa o futi si sa te doara fix in cur de starea ei de a doua zi? ce plm, ti-a crescut brusc o inima de catifea?

eu nu as plati pentru sex. se gaseste pe toate drumurile, e plina lumea de mancarimi genitale. argumentul ca e o experienta nu functioneaza. o experienta e sa lucrezi ca si chelner si sa te abtii sa nu dai o flegma in maioneza fostei colege de liceu pe care o urai cu pasiune. experienta e sa fumezi un cui si sa decizi ca slow/fast forward nu e pentru tine.

sa platesti pentru sex si sa te mandresti cu asta e penibil. daca e nevoie sa numeri leu cu leu ca sa ti puna una prezervativul cu gura, nu te invarti in cercurile care trebuie. nu ai cunostinte suficiente. se gasesc o mie de dudui care fac felatii exceptionale si care chiar te lasa sa ti si dai drumul pe ochelarii lor. sa spui ca si alora trebuie sa le cumperi un pachet de tigari tine de cavalerism pre-futacios, nu de o tranzactie monetara seaca.

daca esti prea coaie-goale incat sa ii spui iubitei tale ca in seara asta ai chef sa o fingaresti in cur, sau sa se miste drq si ea, sa nu stea ca moarta, daca nu ai inima sa ii zici sa te calareasca stand cu spatele la tine, optiunea nu e sa platesti. e sa te comporti ca un barbat si sa o anunti ca ceva nu e in regula. si sa fii pufos cand ii zici ca nu e vorba de ea, ci de obisnuinta. nu de alta, dar shit escalates.

observ ca tipii flutura mersul la escorte si curve ca pe un triumf in fata tuturor sex anorexicelor, scandurilor, obezelor nespalate si nedocile din viata lor. e o dovada de disperare si abandon sa te saturi de sex prost,care oricum, e destul de bun si atunci, si sa ti bagi metaforic pula in situatie, si dupa aia, la propriu, intr-o meseriasa.

e un triumf al lasitatii, nerabdarii si lipsei de incredere in sine sa te furisezi si sa incerci sa gasesti o dovada de afectiune la o curva. pentru ca, na, si asta contribuie. nu te-a iubit ma-ta? lasa ca te imbratiseaza o curva.

bai, si eu n am nimic cu femeile alea. problema mea e ca, pe la 35 de ani cand o sa am eu primul amant, o sa fie foarte dificil sa gasesc pe cineva care sa nu fi gustat din nectarul interzis al unor chiloti publici. si asta nu-mi face nici greata, nici sila, ci ma face doar sa rad amar, si sa ma gandesc cum ii supun eu pe aia la un interogatoriu soft, in care sa-mi marturiseasca in deplina necunostinta de cauza ca pe la 16 ani au calcat stramb intr-o parcare de camioane. respectul meu sa se submearga instantaneu, atitudinea sa se roteasca la 180 grade, sutul in fund sa fie brusc si inexplicabil.

nu pot, psihic, sa nutresc un fel de sentimente pufoase pe o durata mai lunga de timp pentru un asemenea om. nu ma asociez, partenerial vorbind ,cu cineva atat de jos. atat de inferior. atat de... opus mie. dar, hei, nu-i ca si cum n-as merita da best.

Feb 9, 2013

Mi-e rau

uite si tu ce ascult. noroc ca e de dragoste neimpartasita, altfel mi-era si rusine sa mi arat fata inpublic. 2 saptamani de drama, begin!

Feb 6, 2013

Romanul nu mai are sanse


eu am probleme cu mine. ba ca nu mi place aia, ba ca sunt autista in societate si nu pot sa socizlizez decat pe timp de bere, ba ca am ocd, ba ca ma schimb ca vantul. vedeam tot felul de lebede in jurul meu, una mai fardata ca alta, cu masini, cu slujba, cu un handicapat langa care le iubeste si le linge in pizda, la punct cu moda si monden si voiam sa am succesul lor. particica aia perfecta pe care o afisau.

pana mi-am dat seama ca sunt proasta ca ma uit la proaste si iau exemplu prost.

si acum hai sa fim cat de rai si de reci si logici putem. nu se poate ca la 'descrie-te in 3 cuvinte', majoritatea sa spuna 'spontan, ambitios, incapatanat'. nu-i probabil. nimeni nu e spontan, doar vrea sa para. nimeni nu e ambitios, doar stie sa muste de cur. nimeni nu e incapatanat la modul pozitiv, o face de-a dracu'.

cum e posibil sa flirtezi pe net cu unul, si sa te lasi greu, da' la modul ala penibil, cu sarcasm si exemple de inteligenta mediocre, cu glume semideocheate, ca ce pula mea, suntem doamne, cu un vocabular atat de elevat de zici ca au basit dimineata 3 pagini de dex? cu last resort-ul ala, cand te dezarmeaza cu totul, ii critici gramatica? eu din astea faceam la 18 ani. probabil tre'sa cresti la cap sa legi 2 idei mai complexe.

cum e posibil sa scrii cu o singura virgula intr-un paragraf intreg?

cum e posibil sa ai un argument dezlanat, care se bazeaza exclusiv pe credinta si sentiment? si aici ma refer la 1) dumnezeu a lasat casatoria ca ceva exclusiv intre barbat si femeie. nu, in pula mea, asa a stabilit societatea. your god don't give a fuck.  si 2) protest la replica lui bendeac '80% din batranii romani sunt inculti, rai si materialisti' sub forma ' tocmai ti-ai descris bunica, cum poti sa te suporti?'

pentru mine e noaptea mintii. nu pot cuprinde cum un om poate fi atat de needucat, necitit, inchis la minte si prost, dar toate deodata, si cum poate sa aiba voie sa emita pareri si pretentii. mars, nu, nu ar trebui decat sa ai dreptul la o opinie, care, daca e gresita, sa mi permita mie sa ti fut una in ficat de prost ce te-a facut ma-ta. cum poti sa vii la mine si sa urli ca ai dreptate, eu sa-ti explic, in timp ce iti pui degetele in urechi si sa canti ca un copil retardat hatzanandu-te in fata si in spate, ignorand orice urma de bun simt si logica?

in cacatul ei de treaba, tu-ti dai seama ca semidocti din astia alcatuiesc mai nou societatea? cablul ala de net cu pamant de pe slapi pe el a facut orice retard cu iq de 2 cifre sa se creada pertinent in orice domeniu. se vorbeste de avort? e pacat! se discuta de eutanasie? da-le drecu de javre puricoase, da-i cu toporu'n ei. se discuta despre iesit in strada? las' ca se duce maricica de la 2, eu o sustin de acasa. se discuta despre nesimtire si intoleranta? pizda ma-sii de generatie pokemon, crescuta cu hormoni si antibiotice din pui.

a murit unu pe masa de operatie? sa-l bage pe medic la bulau, in pizda mamii lui, ca si asa cere spaga, da-l drecu de oligofren. sa-mi pun dintii din fata, si aia din spate sa-i repar? da-i drecu de dinti, si asa medicul ala are 3 masini si cere 900 de lei pe o proteza, in mortii lui de oportunist. n-am citit o carte din liceu? cui dracu ii trebuie lectura, tu nu vezi ca muncesc? sa se legalizeze prostitutia? da' cum sfinte cacat sa devenim sodoma, noi suntem crestini.

exemplele sunt multiple, mustesc de ignoranta si prostie, ma termina psihic. nu am contemplat ideea de a pleca de aici decat recent. din cauza a ce am zis mai sus, si pentru ca mica rasista din mine nu vrea ca viitorul copil sa se imperecheze eventual cu un roman hibridizat cu un tigan. am si eu hibele mele.

nu, nu, gata, e final. echidistanta nu exista. rabdarea de a asculta si partea cealalta nu exista. inteligenta nu exista, logica de asemenea.

exista pretentii de respect, agresivitate si o lipsa accentuata de toleranta.

ba, prostule, dumnezeul meu e mai bun ca dumnezeul tau, si pe tine o sa te chinuie dracii in iad, jezebel.


si acum sa ma descriu eu in 3 cuvinte: mars dracu' la sapa. ups, overkill.

Feb 1, 2013

Mitul feminitatii - un bulgare de bullshit


Eram azi in a sa beau o bere (2) intre cursuri. gol la ora 2. scriam, beam, mergeam la ba-e din juma in juma de ora si stateam pe facebook. pe telefonul meu cu butoane. si cu nou redescoperita functie de check-in.

cand un coleg imi trimite 2 linkuri la cacatul ala de blog care mi futea mie starea de spirit si de care ma plangeam mai devreme. pe la revelion gen. ce ironie, fix futania aia de text , scrisa pentru a impresiona pizdele bio, mi-o trimite. partea 1 si partea 2, sa nu se omita nimic. genul ala de text scris de una care e anul 2 la psihologie si crede ca daca stie cu ce hartie te stergi la cur isi poate da seama daca te-a abuzat unchiul in copilarie. prostii din astea, de pizde mintite si abandonate pentru grase cu cosuri.

si mi-am dat seama ca unele sunt proaste. batute in cap cu bocancul de proaste. genul ala, care, cand sufera, mananca o caserola de inghetata si bea ceai verde cu aroma de prune si se uita la grey's anatomy. genul ala care se mandreste ca a mancat caserola si ca o femeie nu tre'sa fie slaba sa-i placa lumii, genul ala care ar incerca dieta cu rahat de mierla daca i-ar garanta ca naucul ala de a futut-o lingusitor in cur pe acorduri de barry white s-ar intoarce.

asta inseamna, dragul meu, feminitatea. o cretinatate inventata de proaste speriate de pula. genul ala de femeie care are nevoie de un plan pe termen lung cu tine, chiar daca tu iei a doua zi avionul si iti faci ulterior laba pe skype in fata ei. genul ala de femeie pentru care te intorci, sa-i demonstrezi ca tii la ea, cu un cadou in care ai investit mai mult de 5 minute de gandire, si te tine juma de ora la telefon, in fata blocului, si un 15 minute ca pe un caine in tocul usii si iti zice ca ea nu poate continua asa, fara sa-ti faca macar o muie de adio.

genul ala de femeie care ti-a agatat tricoul preferat de la cel mai bun prieten/fosta, insistand sa-l poarte cand face un gratar in ulei pe teflon. genul ala care scapa sare in orez si rade de cat de proasta e la aprecierea cantitatii.

feminina e aia care citeste cosmopolitan, si crede ca daca esti cu misterul mai mult de 3 zile merge. genul ala care a avut 2 orgasme in toata viata ei si e complexata in secret ca nu a dat inca peste pula de aur, drept pentru care nici nu mai incearca si se multumeste cu chilotul de tabla.

genul ala care se uita in extaz la poze cu copii, si se scalambaie in fata lor. genul ala care are cu 14 perechi de papuci mai mult decat imi trebuie. ala, ma, care are unghii impecabile, de-mi imaginez doar cum ar arata un cearceaf molfait intre degetele alea fine, in timp ce si-o ia noaptea pe la spate transpirata, gemand ca si cand ar face dragoste. nu stiu de ce, am eu un fetis cu unghiile. daca una le are lungi si ingrijite, imi imaginez doar cum o abuzeaza unul cu pula in doggy-style, in timp ce ea tremura de placerea aia vinovata. si ce vinovata se va simti a doua zi. urasc manichiurile impecabile.

cum sa-ti placa sa fii feminina cand asta inseamna sa fii abstinenta o perioada de timp de tine determinata, doar pentru a oftica juma de centru vechi intr-o sambata? sau sa bei martini din ala pe care dai 10 lei, 200 ml? doamne iarta-ma.

cum sa fii genul ala care la varsta mea isi planifica nunta la anul, fie ca ala exista, sau nu, fie ca a cerut-o sau nu? genul ala care nu joaca carti, ca-s cu vraji si jocuri de noroc in ele, care citeste la horoscop si la zodia pulii pe care si-o doreste?

eu nush ce-am sa ma fac cu mine. ca am auzit ca se cauta pupeze necantate din astea, ca unii chiar vor sa le faca copii, si sa le ia opel in rate, si chiar ar trece cu vederea lipsa de talent culinar si pudibonderia din dormitor. sa fii doamna in societate si in particular e mult prea putin pentru a merita pereche. eu sunt si gospodina, si curva. doamna o sa ma fac cand e nevoie.

cam asta filozofam eu singura, la o bere, in acelasi club a. sa-mi traiasca.



[ si am sa dispar usor, usor, usor ] [fuckyouforruiningoneofthefewjoysinmylifeihopeyougethitbyabus]