May 6, 2020

Medicilor de familie li s ar da 500 de euro

perf... mai mult ca perfect, de fapt
toata ziua, oamenii vor. VOR. 500 de analize, pe care unde naiba sa i le faci tu, medic de familie, eventual intr una din cele god knows how many comune neconectate la apa din romania... si nu ii poti trimite la privat, nooo... ca te mai dau si n pizda mă tii... deci le scrii o trimitere, sa i rezolve specialistul, sa nu ramai fara pacienti pe lista, ca se muta, ai naibii  boieri, unde ii serveste alt sclav de medic de familie; desi poti prescrie si tu 3 medicamente de tensiune, 1 de diabet si 1 de colesterol. dar ei 'tresa se caute' cum n au facut o zi in viata lor. intre timp, nimanui nu i pasa de medicii de familie. toti pacienti cronici pe care ii doare ORICE si ii furnica ORIUNDE din '77 vor sa fie investigati in toate coltisoarele, gaurile, unghiurile si bortele. dar se sclifosesc cand aud de un furtun pe gat. endoscopie. sau in cur. colonoscopie.
sa le dea 500 de euro medicilor de familie. ma doare n cur. sa le dea si 1000. pentru anii de zile cand i au futut la cap toti astia cronici care capuseaza sistemul de sanatate, ca ii doare mijlocul, care nu au invatat in 2020 ca exista voltaren, astia care au tensiune 200, mananca paine cu piure si se jura ca tin regim, astia au dat sistemului o binemeritata pauza. astia internati aiurea cate 3 zile de 2 or pe an AMPULEA... auzi, stii ce, sa le dea si 3000 de euro. la cat elevator music le canta unora in cap cand ii intrebi cu ce boli se stiu, si ei, cu 17 pastile, nu stiu sa aiba vreuna, cred ca merita. patru mii de euro. daune mentale ca asculta toti analfabetii.
iar eu

eu...


500 de euro si mie, ca s inca la inceput

2 comments:

Vlad said...

mereu te plangi...

Raro said...

Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și doctorul Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

WhatsApp: +17168691327