Aug 1, 2011

clitorisul vietii



m-am plictisit de ponturi sexuale care invariabil imi soptesc complice sa-mi FREC clitorisul. o doamne. peste tot, sa ii fie clitorisului bine. cand stau dedesubt, sa mi atinga c-ul cu pubisul, cand stau sus, sa mi l frec singura sau sa ma ajute el, cand o dam anal, sa ma gadil pentru senzatii intense. eu inteleg faptul ca poate amplifica paleta de trairi, dar, pe bune, deja stim asta. ne-am explorat singure, mai apoi, virginal, cu iubirea vietii, de pe la 15 ani -pe vremea mea, eu pe la 18. nu mai trebuie repetat, saracii barbati probabil se simt semi inutili, din moment ce bobitul ala de clitoris trebuie cocolosit atat. nici nu tre'sa se mai masoare si sa si faca atatea griji.
cand e de orgasm, pai orgasm sa fie, inveti sa-l ai singura, fara trucuri de gradinita. 'nu, ca eu nu pot altfel'. nici eu nu pot sa termin din oral, deci ma duc sa mi frec singura clitorisul.

3 comments:

Kripto said...

Prea multi tipi care considera ca e normal. Prea multe lucruri cu efect de viagra, dar exclusiv vizuale. Prea multe tipe care considera ca e ceva normal sa se ocupe doar ele de placerea lui, dar si de cea proprie.

Anonymous said...

Hai in vama.

Anonymous said...

trimite-mi mailu tau



D.M.