Aug 20, 2012

Fantezii erotice -feminina-

Ti-am zis-o o data, ti-o mai zic de 5 ori: vreau sa te fut. vreau sa fac asta pentru ca ai o mutra simpatica. imi plac barbatii cu fete de copil si o pula vinovat de erecta in pantaloni, dupa doar o privire de-ale mele.

am sa incep usor, am sa te ating pe mana, am sa te trag aproape, am sa te sarut apasat. cu foarte putina limba, sa-i dai de gustul tachinarii. am sa te sarut pe gat, sa te musc de ureche, ca sa ti se incalzeasca un pic sufletul in vine. ochii ii tii inchisi in majoritatea timpului. esti la mana mea. pe jumatate gol, numar sfarcuri, patratele abdominale si dungi de-a lungul muschilor bronzati. am sa ma pierd in pielea ta, si ochii in continuare vor fi inchisi.

cand am sa ma asez pe tine, vei fi deja pornit. iti vei dori sa fii gol, si imi pui mainile peste nasturii de la blugi. si am sa aman inca putin momentul, si am sa bag doar degetele si am sa ti mangai capul pulii usor, uscat, de rautate.

apoi am sa ma dezbrac. am sa ma asez langa tine, si am sa ti indic un loc intre craci unde tu trebuie sa mangai. o sa simt o caldura familiara, o pulsatie incarcata de sexualitate. imi place cum ma atingi, cu pofta, cu ura, cu egoism. parca sunt a ta.

iti place sa-mi framanti cu ciuda sanii, testandu-le elasticitatea si conturul. iti treci varfurile degetelor peste sfarcuri, iar cu cealalta mana, terenul de mai jos. deschizi usor pizda , umezindu-ti degetul pe parcurs. atingerile astea combinate, una mai brutala, alta, dimpotriva, de o finete demna de o sesiune de dezvirginat ma fac sa ma arcuiesc sub tine si sa vreau sa ma imping inainte, sa ti simt atingerea pe interior. sa fie ceva dur in mine, sa fie un preludiu la ce merit.

hai, curaj, poti sa desfaci labiile, sa te uiti, sa mirosi, sa gusti. saruta. mangaie cu maxima atentie clitorisul, si ai grija ca eu chiar ma plictisesc repede. desi chiar vreau sa ti simt limba de jur imprejur, la intrare, incercand sa intre adanc, cu un deget pe lindic, cu o atingere moale pe vulva. as vrea sa mi dau si eu drumul, sa simti ce inseamna cu adevarat un orgasm de femeie.

sa ti stranga tare degetele, sa te tin de par intre picioare, sa mi incordez coapsele si sa gem infundat. sa lingi tot mai repede si mai repede, cu o apasare dozata, pe o raza de piele din ce in ce mai mare. as vrea sa mi umpli pizda de saliva, si eu sa ti umplu gura de seva aia dulceaga.

si dupa aia sa ma lasi sa

9 comments:

Anonymous said...

...te fut?

Anonymous said...

sa sugi...

Anonymous said...

incitant si superb

Joker said...

Reacții firești vrei?
Sau calculate...
:)

Joker said...

Mă dedau ție cu voluptate. :)

denkamiko said...

of...nu pot. gen, iubesc.gen.

Joker said...

:))))
Am sugerat eu asta?
...și viață fără de moarte?:)))

La ecuația dată stau să mă gândesc ce ar fi mai excitant: iubesc.gen sau te fac,gen.
:)))

denkamiko said...

n-ai sugerat, ai si zis-o cu totul :))

Joker said...

Măă...
Ce vrei... ?
Ăsta era doar joc de seducție.

Ți-am declarat eu serios că vreau solemn între labiile tale în două părți bine derterminate??

Și nici măcar nu te-am întrebat de formele............
:))))))