Nov 28, 2012

Povestiri erotice - doua fete

Una e timida, una ba, una e rotunda, cealalta mai colturoasa. se intrec in marimea sanilor si dorinta de a se termina una pe alta, vocalize orgasmice si dimensiuni de clitoris.

una e blonduta, cu sfarcuri roz si mari, bagate inauntru. se infioara cand e atinsa pe gat si sarutata pe interiorul coapsei, aproape de pasarica. ea e cea pasiva, timida, feminina, the bombshell. sta pe spate cu ochii vicleni, prelingandu-si-i pe soldurile celeilalte. respira sacadat de emotie, desi nu e nici prima, nu va fi nici ultima cand camera portocalie ii va ascunde pacatele lesbiene. 

cealalta e bruneta, decisa, poruncitoare, aproape intimidanta. the butch. da indicatii din ochi, are sfarcuri ascutite, de negresa. se excita cand aude gemetele pe care mainile ei nelinistite le provoaca, pe terenul pe care buzele ei umede il pregatesc. ii place sa stea deasupra si sa priveasca abdomenul in excursii precipitate sus-jos, sa traga de par si sa linga. mult, din ce in ce mai repede, dincolo de 'stop'.

cand s-au cunoscut, sclipirea aia de perversiune si patos, prost intelese de societate, le-a unit mai repede decat ar fi facut-o 3 shoturi de tequilla in acelasi pahar. se practica din astea, pentru curaj. 

draperiile erau trase, ele erau flamande una de alta. caldura corpurilor goale se amesteca cu a soarelui de iunie, cu praful provocat in aer de corpurile lor cazand imbratisate pe pat, cu muzica ce amintea prezenta unei mari iubiri comune.

bruneta ii musca rapid buzele blondei, blonda isi infigea limba subtire in gura brunetei. se intelegeau inexplicabil intr-un ritm pe doua acorduri diferite, armonizat de acea dorinta atat de obisnuita.

erau goale, stateau una peste alta, sanii inegali li se atingeau asimetric. domnisoara isi plimba mana putin nesigura pe fundul doamnei, incercand sa exploreze spatiul dintre buci. se resemna sa il palmuiasca scurt si tare, si sa-l apuce ferm, indicandu-i , de fapt , ce ar fi vrut sa i se faca.

doamna deja se ocupa de problema sanilor, incercand sa scoata in afara sfarcurile incapatanate. sugea, aspira, tragea, lingea, excita, doar doar isi vor scoate capul din piele. pierdu pe parcurs sirul gemetelor infundate de placere, si aviditatea cu care cea mica sa masturba, cautand sustinut propriul scop.

vazand ca abia reuseste sa duca povestea la capat, o musca tandru de gat si incepu sa-si plimbe mana peste mana ei, urmarind unghiul, adancimea si ritmul in care cealalta isi mangaia clitorisul. o privi pe domnisoara cu ochii inchisi si buzele muscate, clipind secunde in sir, apasandu-si buzele peste ale ei, simtind respiratia sacadata si pierderea controlului.

cea mica nu voia sa se linisteasca, doar abia incepuse. se refugie in lumea ei plina de scenarii porno, - despre care am sa va zic data viitoare- pandind momentul in care va fi mangaiata cu limba peste tot. pe gat. bine. pe buze. incitant. pe sani. excelent. pe burta. deja se incing lucrurile. isi desfacu picioarele, expunandu-si clitorisul umflat si umed. drumul spre perfectiune se dezvaluia cu fiecare bataie a inimii.

bruneta isi umezi buzele si incepu sa -i sarute pubisul. era moale, curat, i se impingea in barba. isi trecu fin degetele peste labii, mergand jos, intre ele, umezindu-si degetele. doar putin, cat sa nu doara cand i le departeaza. se uita fugitiv la fata amantei abandonate pe cearceaf, inchise ochii si incepu sa linga. si sa suga. sa frece repede, sa mangaie lent, sa apese cu blandete, sa sarute aproape imperceptibil.

corpul blondei tremura si se arcuia. ii prinse capul intre maini cu putere si gemu scurt. doamna incepu sa simuleze un penis miniatural, bagandu-i doua degete inauntru. freca usor, apasand in sus,  in timp ce potrivea ritmul limbii pe clitoris.

gemetele tot mai acute ale prietenei sale si pulsatiile vaginului ii aratau ca e nu departe de inca un orgasm exploziv. ii placea la culme sa i se stranga degetele in pizda, sa simta valurile placerii, sa isi linga degetele pline de seva celeilalte. o aduceau si pe ea tot mai aproape.

se intinse langa blonda extenuata, o saruta potolit, si ii puse o mana pe san. ciupiturile tandre si saruturile moi pe frunte ii transformara masturbarea intr-o cascada.

si asa, intinse una langa alta, sugand pe rand din aceeasi ciocolata cu menta, sorbind din aceeasi vodca seaca, se intrebau, si pe buna dreptate: daca ne simtim atat de bine, si spunem ca nu avem nevoie de barbati, de ce dumnezeu ne-am mai comandat vibrator?

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Don Chris Walker said...

BONJOUR
le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint le capot des Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre du capot mais j'ai été arnaqué plusieurs fois, avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me demande beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le quartier mais à ma grande surprise il n'a demandé à acheter que les articles que j'ai fabriqués et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 millions de dollars sur mon compte personnel et je suis également connu dans le monde entier pour les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi la le pouvoir de faire ce que je veux ... je sais que beaucoup de gens peuvent être sur mon chemin et demander de l'aide ici est leur
email officiel: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
WhatsApp +3197005032123
www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
Méfiez-vous des escrocs et vous devez être âgé de plus de 18 ans.