Jun 29, 2012

Povestiri erotice 1


nu vrei o amanta? inutila intrebare, tinand cont ca il futuse si il tot futuse. stia cum fute si ii placea stilul, dar si instrumentarul. ii placea camera, atitudinea de dupa si cum se juca cu limba.

parca mai invatase ceva de prima data, dar nu putea avea certitudinea pana nu il avea infipt pana la radacina. toata lumea stia ca o fac, ea inca se amagea ca poate nu face nimeni caz de asta. il privi provocator, in mintea ei seaca, cu niste ochi alcoolizati si excitata mai mult de perspectiva decat de actul in sine. la urma urmei, era femeie, nu animal.

dupa tachinari dulcege si copilaresti, i-a permis in sfarsit sa o sarute, uitand cat de mult ii displacea totusi o limba fortata. i-a luat mana si i-a ghidat-o inspre tzatze, amintindu-i ca ii placea sa fie chinuita, ciupita, trasa, smulsa si innebunita. mda, chiar saruta bine. musca-ma, isi spunea, incercand sa nu fie o nenorocita si sa se apuce sa gafaie ca actritele porno de mana a 3-a.

a luat situatia in propriile maini, a inceput sa i-o frece pe toata lungimea, insistand sa apese dureros doar pentru ca ii placea sa il doara. avea sa o doara si pe ea mai tarziu. in sfarsit, eliberandu-i pula din stransoarea hainelor, si-a dat slipul la o parte si a insistat sa o faca chiar acolo, pe scaun, cu lumina aprinsa si usa deschisa. putin ii pasa. 

cam incomod, isi zise, desi nu voia sa piarda nici macar 10 secunde de sex.

au alergat in camera, s-au dezbracat imediat, s-a asezat peste ea si a inceput sa dea din fund. dracu, parca acu o saptamana nu gemea atat de tare. vaginul incepuse sa i se stranga, moment in care isi dadu seama ca trebuie sa mentina ritmul. o doamna nu se dezamageste. o stransoare, doua, valuri. se zbatea usor sub el, vulnerabila si extaziata. se aseza in genunchi si continua sa se impinga mai adanc, mai perpendicular, mai apasat. ii palmui tzatzele si incerca sa se joace cu clitorisul ala afurisit, ca niciodata nu il gasea de atatea labii.

tensiunea devenea si mai densa, ea deja nu mai voia nimic de la el , in afara sa termine. il impinse stangaci pe spate si incepu sa il futa ca atunci cand il impresionase prima data. ii zice sa o ia de fund, accelera ritmul, o dureau coapsele si in sfarsit auzi propozitia aia care ii mai dadea un orgasm, 'daca te opresti, te bat'.

si nu se opri. desi, hm, data viitoare, cine stie. ii placea sa fie batuta.

2 comments:

exdrama said...

astept partea 2 :) o bate pana la urma?

IPond said...

Tras de par si vorbit murdar? :))