Oct 14, 2011

sunt o femeie ranita


m-a zgariat pisica...
sfaturile mele nu sunt ascultate, nu beneficiaza de feedback. forta mea de munca nu o vrea nimeni. argumentele mele sunt desfiintate printr-o simpla replica lipsita de legatura cu subiectul.
azi am avut ghinionul secolului la table.
imi aduc aminte cum acu un an am fugit la ploiesti. bai, a fost fantastica escapada aia din care n-a iesit nimic. m-am plimbat prin paduri, prin sate, printre diferite lichioruri, cu trenul, cu duba, crezusem ca eram indragostita, doar ca sa fiu trezita la realitate cand s a terminat weekendul. am fost uzata, dorita, mangaiata, am fost adorata, vrajita, am fost fascinata...
acu un imi imaginam scenarii de filme de categoria b, cu intalniri spectaculoase cu fostul care ma cauta sa ma ia inapoi. acu un an eram mai temperamentala. acu un an aveam vicii. acu un an aveam amante, poze si povestiri despre sex. anul asta am poze cu colegii, mandria de a ma fi lasat oarecum de fumat si numele de familie schimbat pe facebook.
bai, la naiba, am dat limbile brutale pe pupici fluturatori, pipaielile pornografice pe preludiul languros, un "frate,zi ce ai de zis,ca ma seci" pe clasicul "te iubesc", si apelative precum "uraciosule" pe alintaturi dragalase-zaharisite.
cand incepe sa-mi fie si mie bine... ma sperii...
voi fi, in mod cert, o femeie ranita, cand asta va fi citita...

1 comment:

Alexandros said...

EW!que carajo s-a petrecut cu tine?