Jul 23, 2012

Cea mai proasta reclama vodafone

La metrou, la gara, zambeste caprioric la mine o urata, cu mesajul publicitar langa: reteaua studentilor care nu au dat la medicina pentru ca asa au vrut parintii.

nu ti se pare de un prost gust dus la extrem? adica, ce, faptul ca te-a obligat mama sau tata, doctori cunoscuti si cu un cabinet propriu in care au investit financiar pana la cer si inapoi, e cumva inferior unei alegeri pe care in principal o fac oamenii care:  ?

stiu sa toceasca. sa treci prin anatomie, semiologie, fizio(logie/pat), histo, farmacologie si nazbatiile alea inutile de managament al sanatatii si marketing medical iti cere nervi de otel si o deprindere indelung fixata in liceu de a memora pagini si pagini si pagini de comentarii literare.

uratilor fara viata sociala. sa reusesti sa intelegi, memorand, cere o sclipire rara, o inteligenta nativa, pe care multi studenti nu o au.

pizdelor umede intre craci de atata salvat vieti si pupat copii in cur. nu vad niciun motiv intrinsec pentru care ai dori si te-ai sacrifica si te-ai implica emotional in problemele de sanatate ale unuia. medicilor nu le pasa, ca daca s-ar implica, ar ajunge la obregia una-doua. restul e un mit.

?

cu ce e , ma, vodafone, inferior unu care la 18 ani, cand inca avea muci in barba si gandul la futut, a fost pus de ai lui sa aleaga ceva pe termen lung in loc de o basina cu pretentii in numele kilometric gen ase sau limbi si literaturi (*) fata de unu care stia exact ca vrea sa mute hartii de colo-colo si sa se plafoneze intr-un post intr-o multinationala pana la 30 de ani?

ai, da-o dracu de treaba, daca ai tai sunt medici/stomatologi/farmacisti si iti lasa pe mana cand termini unul din locurile alea de desfasurare a profesiei ar trebui sa pupi si mana si picior si umar, si sa zici sarumana, mama, ca m-ai crescut, si ca nu m-ai lasat, ca dobitocul, sa imi apara fire albe in anul 2 de la scris licente si trezit la 7 jumate sa ajung la munca.

si sa intelegi ca la 18 ani habar nu ai ce inseamna o facultate care te invata meserie, nu abureli pe care eu , care sunt paralela cu economia, fizica si empatia, as putea sa le fac la seral intr-un semestru.

de asta or fi atatia pe loc anu asta la medicina? ca e profesie liberala si iti misti curul, si ai plecat? tot ma-ta stie mai bine.

shame on you, vodafone. shame shame shame.

1 comment:

andreea said...

Ce-ai bă cu ăștia din multinaționale?!?! :-w