Apr 7, 2013

Mi-as dori o minune

Fa-ma mai feminina. fa-ma sa nu mai injur, sa fiu rafinata, sa invat sa zambesc super-satisfacuta dupa. fa-ma atat de perfecta, scoasa din cutie, buna de aratat mamei, de facut in ciuda colegilor, de zgariat pe ochi de foste.

vreau sa fiu proiectul tau. fa-ma sofisticata. dar doar saptamana asta.

invata-ma sa te alint sincer, sa te sarut sincer, sa iti spun sincer ca te.

vorbeste-mi calm, saruta-ma pe arii restranse, imbratiseaza-ma duios de cat de mica sunt. sufla-mi aer rece pe spate.

invata sa ma scoti iar in oras, sa platesti iar un ceai, sa imi iei iar o floare si eu sa apreciez sincer gestul, nu sa o iau ca pe o obligatie. ca si asa n-ai facut-o de prea mult timp.

spune, ma iubesti? de ce? oi fi atat de iubibila? foloseam cuvantul asta inainte sa intre in mainstream. incearca sa mi sintetizezi ce e atat de frumos la mine, si sper ca sufletul sa fie cat mai jos pe lista. nu ma poti iubi, pentru ca-mi plac pisicile. nu ma poti iubi pentru ca sunt rece. si nu ma poti iubi pentru ca nu sunt pentru tine.

la urma urmei, nu ma poti iubi pentru ca nici eu nu o fac.

dar as vrea. sa am calmul ala si capul atat de in nori, sa nu contorizez nimic macar timp de o luna, sa nu numar si sa nu analizez, sa ma uit pur si simplu la tine si sa vad un viitor, oricat de fantasmagoric.

vreau sa nu am impulsul de a deschide ochii cand ma pupi, si vreau sa nu ma gandesc cum ma culc cu altii in timp ce dorm langa tine.

ar trebui sa-mi fii suficient. deocamdata.
ps- m-am plictisit oarecum. o sa mai scot naflalina dupa naftalina, pana le termin. apoi o sa revin. am reflectat destul de mult la mine in ultima perioada, am descoperit lucruri, si trebuie sa le consemnez.

1 comment:

Anonymous said...

Cauta-ma, nu te-am mai vazut de mult.