Oct 27, 2017

30 is the new 'fuck, why me?'

am auzit niste zvonuri pornind din buletin ca as atinge super curand a treia decada a vietii mele.

ma bucur, nu zic nu. am trecut de vreo 7 ani de vremurile cand imi pica gura in jos de scarba, groaza si negare de cati ani am, asa ca n am ce face decat sa imbratisez cat mai pufos viitorul. ne iubim acum.

oricum, imi super convine unde sunt. la cum arat la fata, corp, la cum ma prezint, la cum mi o ard, pot foarte bine sa mint ca sunt o gagica de 23 cam neodihnita, daca nu, macar una de 25 indelung fututa de job.

ei, si cum ar veni, la anu fac io si cu geamana din mine, 0.03k. mega sarbatoare, alea alea.

de cand si a scos robbie williams clipul de 'come undone', visez un milestone de genul asta, doar un pretext sa pot sa ma termin fizic pentru 3-4 zile, de altfel.

am mai facut asta. ficatul meu a fost terminat vreo 3 zile prin 2015. mintea mea la fel.

dar atunci mottoul va fi 'tarfe si cocaina'. cum ar veni, aduci tarfa, dau cocaina.

bautura e limitless, manacare, pliz, doar nu esti novice sa nu stii ce e cocaina, prezervativele sunt din partea casei, in loc de desert.

ar fi pacat sa nu vii.

imi doresc un mediu cu oameni deschisi la gang bang, droguri, alcool, care sa nu si faca griji de ce va zice x sau y a doua zi.

nimanui nu i pasa, toti vor, taci in plm din gura.

am pus la punct, in mare, baza petrecerii, adica drogurile, si am draftuit o lista de invitati care de la al doilea rom ar fi dispusi sa respecte tema.

bine, acum, pe masura ce scriu, imi dau seama ca nu va veni nimeni, pentru ca lumea se simte in viciile ei condamnabila si rusinoasea oh, vai.

probabil pentru al multulea an la rand, va trebui sa ies si sa dansez sa bem si sa inhalez prafuri. ok, voiam ceva special.

da' daca n ai cu cine???

#soneedyourlovesofuckyouall

6 comments:

Anonymous said...

M-as autoinvita la o sedinta in doi. Nu trebuie sa ai neaparat "atelier".

http://78.media.tumblr.com/c8efd8028f6513c649d676e22a05a524/tumblr_mvf7s3GOT11sm26vso1_500.jpg

IepureleDeDimineata said...

decada = 10 zile
deceniu = 10 ani
decenu = d.aia

Anonymous said...

Sounds like a normal weekend night ... Date and location and I'm there

denkamiko said...

ma ghidam dupa 'decade'. or decadence. who tf knows

D.M. said...

Eu ma bag :) când e ziua ta?

Linda Gibson said...

Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446