Mar 21, 2019

Nu am chef azi

fuck it version

cand aveam si eu 20j de ani si o iubeam pe Ea, ascultam piesa aia cu inima plangand de draci. apoi am inceput s o aud peste tot pe unde ma duceam.
nu mai dansez de multicel prin cluburi, dar chiar si cand ma duceam, trebuia sa ascult stoic cu amintiri bubuindu mi in ureche, si tremurand pe ochi, cum o sa ne vedem joi.
poate. cine stie. pre weekend.
jos la zi a adus o colega un casetofon, genul ala pe care l aveam si noi in bucatarie setat mereu pe europa fm, de unde am invatat eu de  a lungul si latul muzica.
si canta handikpatu asta de kirila cum a urlat dupa ea, in timp ce lumea fremata pe perfuzii, zburau foi, se tasta cu clinchet sec la calculator si parafele cl─âmpaneau pe bonuri. ca e cu rand.
si nimeni nu se mai plangea ca e luni ( chiar era luni).
mi s a facut mega scarba. nu s nici atat de batrana, stiu unde ne vedem si cand. am fost chiar la o conferinta la probabil proaspatul renovat hotel cismigiu, care cere vreo 250 de euro pe noapte pe cea mai ieftina camera.
mi s au pur si simplu shiftat gusturile.
inca gust berea cu un mare entuziasm, desigur.
dar nu mai sufar in tacere.
cred ca se fac 2 ani de cand nu mai am facebook si vreo 2 luni de cand am bani.
sunt linistita. tensiunea imi sare la 130 doar dupa o cola. era sa plang doar o data la spital, cand nici macat n a tipat doamna doctor la mine, doar a folosit un ton mai ferm. si eu proasta. 'nu esti in grafic, dea, trebuia sa plangi de cel putin 3 ori.'
munca e ok. pacientii sunt si nu sunt ok.
azi m a luat una drept asistenta. destul de jignitor, tinand cont ca doamnele asistente, de peste 45 de ani, mi se adreseaza cu domnisoara doctor. inca ma decid daca trebuia sa o corectez sau nu. vedem peste o luna. asistenta. am lesinat un pic de nervi.
diferenta intre medic si asistenta e ca primul are stetoscop la gat. e o chestie pentru care muncesti. si al meu e destul de greu, e cu 2 tuburi, ascult romflantele alea ca pe boxe.
nu urmaresc nici o idee in particular momentan.
doarca azi e joi, trebuia sa ne vedem.
la 8 la shift la romana.
si nu ti o mai arde dubios


1 comment:

Anonymous said...

Pe mine ma roaga lumea sa o ajut cu informatii de cate ori intru intr un magazin de bricolaj. Haide domnisoara asistent ca nu e chiar atat de grav.