Mar 21, 2019

Nu am chef azi

fuck it version

cand aveam si eu 20j de ani si o iubeam pe Ea, ascultam piesa aia cu inima plangand de draci. apoi am inceput s o aud peste tot pe unde ma duceam.
nu mai dansez de multicel prin cluburi, dar chiar si cand ma duceam, trebuia sa ascult stoic cu amintiri bubuindu mi in ureche, si tremurand pe ochi, cum o sa ne vedem joi.
poate. cine stie. pre weekend.
jos la zi a adus o colega un casetofon, genul ala pe care l aveam si noi in bucatarie setat mereu pe europa fm, de unde am invatat eu de  a lungul si latul muzica.
si canta handikpatu asta de kirila cum a urlat dupa ea, in timp ce lumea fremata pe perfuzii, zburau foi, se tasta cu clinchet sec la calculator si parafele clămpaneau pe bonuri. ca e cu rand.
si nimeni nu se mai plangea ca e luni ( chiar era luni).
mi s a facut mega scarba. nu s nici atat de batrana, stiu unde ne vedem si cand. am fost chiar la o conferinta la probabil proaspatul renovat hotel cismigiu, care cere vreo 250 de euro pe noapte pe cea mai ieftina camera.
mi s au pur si simplu shiftat gusturile.
inca gust berea cu un mare entuziasm, desigur.
dar nu mai sufar in tacere.
cred ca se fac 2 ani de cand nu mai am facebook si vreo 2 luni de cand am bani.
sunt linistita. tensiunea imi sare la 130 doar dupa o cola. era sa plang doar o data la spital, cand nici macat n a tipat doamna doctor la mine, doar a folosit un ton mai ferm. si eu proasta. 'nu esti in grafic, dea, trebuia sa plangi de cel putin 3 ori.'
munca e ok. pacientii sunt si nu sunt ok.
azi m a luat una drept asistenta. destul de jignitor, tinand cont ca doamnele asistente, de peste 45 de ani, mi se adreseaza cu domnisoara doctor. inca ma decid daca trebuia sa o corectez sau nu. vedem peste o luna. asistenta. am lesinat un pic de nervi.
diferenta intre medic si asistenta e ca primul are stetoscop la gat. e o chestie pentru care muncesti. si al meu e destul de greu, e cu 2 tuburi, ascult romflantele alea ca pe boxe.
nu urmaresc nici o idee in particular momentan.
doarca azi e joi, trebuia sa ne vedem.
la 8 la shift la romana.
si nu ti o mai arde dubios


2 comments:

Anonymous said...

Pe mine ma roaga lumea sa o ajut cu informatii de cate ori intru intr un magazin de bricolaj. Haide domnisoara asistent ca nu e chiar atat de grav.

Linda Gibson said...

Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446