Sep 14, 2020

romania se duce pe pula, si noua n ar putea sa ne pese mai putin

 https://m.digi24.ro/opinii/adio-generatie-x-bun-venit-generatie-chix-1367466?fbclid=IwAR2bUR_XTUON4ONQi74918sBfFJYEI0_MpSA0_GfrTt8IaTrELaTDL-fSq0


in acest articol super hemoroidal, nu s a facut nimic de 30 de ani incoace. sa mi fut una daca ma surprinde macar statistica lor de 29 din 30. 

nici nu stiu la cine sa behai ca m a amestecat in oala plina de riduri a generatiei X, din care nu facem nici macar tangent parte. generatia x are nepoti, nu copii, cum probabil ca un milenial, adica generatia mea, y, ar sti, ca doar nu l a lovit internetul peste ochi acu 5 ani. sa incurce asa termenii. mai mare rusinea ănplm. 

asa e cand dai share doar la cafeluta de dimineata pe face book, pierzi contactul cu noua generatie, knowmasayin, si uiti, si incurci termeni din astia, total mileniali. 

da, da, noi suntem, milenialii, gen Y, cei care avem da parca nu avem copii. super multi n aveam, per ansamblu, ca inca ne place sa bem bere, si, cum se stie, berea e semn de om nereprodus inca. ah, si ne place sa ne futem cu prezervativ. si cu multi. diversi. pe aplicatii. prin zone. e placut sexul camd nu tresa schimbi scutece drept pedeapsa. 

noi am terminat prin 2007 liceul, give or take 4 ani, dar nu facem copii inca. e passe. mai stati 10 ani, ca vine generatia aia, a copiilor nostri, generatia Y are alte delicii momentan.

noua ne place cumva cariera. da nu atat de tare sa stam lipiti in acelasi loc mai mult de 5 ani. ne place in schimb un apartament atat de tare, ca toleram faptul ca i pocneste o teava de 2 ori pe an. 

ne mai place si o anumita perioada cinematogragica pe care o revizitam periodic, cand ne e putin răuț de la atata realitate, si o combinam cu o muzicuta pe care criticii nici nu stiu sa o incadreze ca perioada. (backstreet' s back . allrite? 

e o intrebare, nu un refren) 

gen Y promitem solemn ca in 2030 intra in clasa intai generatia cea mai de sukces, si prin 2050 schimba lumea prin zona. ma rog, atat dureaza. daca n avem bani de copii, slava cerului ca avem macar bani de pilule.

ah, s a scos faza cu clasa intai, acum e cu clasa zero. din loialitate si nostalgie fata de sistem, sa sugeti pula.

de asta n o sa aveti in viata asta vreo bruma de succes cu intelectul, nu ca v ati dori in mod deosebit. ca atunci cand ceva merge, il futeti din toate directiile

ce ma bucur ca n am prins decat un an de calificative... 

ah... da... o sa asteptati salvarea mult si bine. la 32 de ani, noua inca ne place protejat, fetele de la always au facut one halluva campaign for protected saxxxx

4 comments:

David said...

Deeea! Vorbeam cu Alexandros si ne-am adus aminte de vremurile alea. Haha 10 ani de blogging.

Ce fain ca pe tine te găsesc așa cum te știu! Cu umor, fără ascunzișurile, direct și drept in plex cu adevarul, cu o sinceritate de chirurg și un limbaj nefardat.

denkamiko said...

omg almost forgot abt you guys!!! loaaads of love, david, alexandros! ❤️💖
thise WERE the times tho

David said...

... ce sânge in penița ai tu denka big hug din ăla clasic >:D<

Raro said...

Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și doctorul Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

WhatsApp: +17168691327