Sep 9, 2010

Uita


uite ca trebuie sa ti construiesti acum viitorul , nu mai e timp pentru restul. ia-ti cortul si vino cu mine. am sa comand eu cafeau la ibric dimineata si am sa cumpar tot eu clatitele.
uita ca ar putea sa te vada cineva si da pe gat cocktailul improvizat tot de mine, ia un fum si uita ce trebuie sa faci si fa doar ceea ce simti.
adu-ti aminte in schimb noptile cand jucam carti pe porunci si striptease si cand am dat impreuna pe gat shot dupa shot. si lasa-ma sa mi aduc aminte cum mi am implinit fantezia.
uita de vremea de afara si de cartile necitite, exista si maine pentru asta.
uita de falsitate si de aparente, uita numarul de pahare si uita ca orasul e prea mic pentru ceea ce vreau sa fac. uita de varsta ta si scufunda te cu mine. uita de cat de mult vrei altceva, adu ti minte de ce deja ai.
uita de amenintarile imbibate de alcool si de durerile de spate, de pastila neluata si de prezervativele nefolosite.
lasa pe maine programarile, predarile, platile, comenzile, rufele nespalate si praful nesters. eu asta fac. uita si de episodul urmator din serialul redundant si de a mia reluare de pe discovery.
uita de monden, de stiri, de altii. adu ti aminte doar de noi.
stai intins pe pat si numara de cate ori imi mangai sanii, uita de numar si ia-o de la capat. adu ti aminte de cate ori nu m ai sarutat. si de cate ori te am facut sa razi. si de cate ori abia asteptai sa te intorci la mine.
uita ca trebuie sa fii un pseudo adult, uita ca va trebui sa ai o slujba peste un an, uita de cv si de referinte.
adu ti aminte de casetofoane si cduri si uita de ipoduri si face book, uita de asteptarile altora si traieste pentru tine. uita de viitor si ramai in prezent.
uita de durere.

si nu uita in schimb ca te iubesc

5 comments:

Anonymous said...

sa fie asta o declaratie de dragoste?
a fresh start 2 a new beggining?

Love you , F.

Anna said...

o ora de stele si postul asta al tau care ma rupe...

Schite said...

am raspoit putin....interesant blog, spor la tastat:)

Schite said...

rasfoit*

cristi said...

Faina scriitura, dar rara. :) Incearca sa abordezi si teme putin mai vesele, chiar as fi curios cum suna. :)