Aug 11, 2011

Jurnal de campanie volumul 1


E a 23a zi de cand sunt acasa...beau lapte si joc rentz in prostie. nu reusesc sa termin un afurisit de sezon de futurama, chit ca episoadele au 20 de minute. de bronzat nici nu poate fi vorba, pana nu ma supar si ma pun pe atacat norii cu cutitul si ploaia cu buretele.
normal ca, fiind intr o relatie cu un om prea calm pentru dracii si obsesiile mele, tre'sa ma cert cu cineva. bai, si mi s-a casunat mie rau pe neogen. minunat site, locul de unde am zburat eu catre doizece, locul care m-a invatat ce inseamna sa ai fani. e implementat sistemul de fani...valoros, nu alta...
observ intr o zi un topic despre grase. interesant, imi zic, in calitate de fosta obeza. da, stiu, e socant, dar minunatia mea a fost supraponderala. ok, am exagerat cu obeza. nevermind! ma apuc sa dau sfaturi. nu manca aia, nu manca aia, misca ti curul si gata treaba, eu asta fac din martie si deja pot sa ma privesc cu sfiala in oglinda, bantuita inca de fantoma fostelor falci.
cum sunt as la capitolul diplomatie, mi-am luat-o la buci. s-au aliat doamnele impotriva mea, eu ma zbateam sa le invat medicina de pre-clinic, mi-au scapat cateva injurii, in sfarsit, n am reusit sa conving niciun om ca am dreptate, dar macar am scapat de niste aere de superioritate. si alea trebuie eliminate, din cand in cand.
si odata trecuta peste nemultumirile mele, si odata ce m am luptat noapte-lumina cu morile de vant, odata ce am parat si m-am aparat, dupa ce am jignit, ca nu mai puteam, ma mancau degetele, odata ce am intrat sa vad ce le poate mintea...bai...senzational.
nu lupt contra morilor de vant! mai sunt femei intregi la cap in lumea asta. mai sunt donsoare bisexualizate care o recunosc, si carora nu le trece peste noapte...sau peste zi... sunt donsoare de varsta mea ironice, sarcastice, iuti, care isi apara punctul de vedere ferm, dorind ca si mine, argumente, concluzii.
sunt tipe mai mari ca mine cu un ten senzational, cu o minte adolescentina de tipul 2005, nepoluata de masini de lux sau haine de firma.
sunt tipe haioase... originale chiar... mai ca as vrea sa le chem la cafea... dar eu nu beau cafea, si nu toate's din bucuresti.
inchei intr-o nota tragica, pentru ca mai tre'sa glumim ca sa vedem ... daca nu sper prea mult...cat de compatibile 'stem.

2 comments:

aletzsa said...

multumim, mandro, de mentionare..
Totusi..ar trebui sa ii multumim lui Albans ca el ne-a facut sa ne adunam....

IPond said...

May I join you? Lapte si doua lingurite de zahar, please.