Oct 26, 2011

Eutanasiere


sper sa fie printre singurele dati cand o sa dezbat o problema trendy, la ordinea zilei. trecutul se pierde si arhiva ar deveni ilara.
pare-se ca se va adopta o lege cu privire la cainii comunitari care ar prevede omorarea lor.
ca sa ajung in miezul problemei, exista cateva trasaturi esentiale pe care un cretinoid gusoid cu probleme psihice grave datorate complexelor de genul 'am pula mica' sau 'am tzatzele pana la genunchi' care vrea sa omoare animalele le prezinta.
in primul rand este aerul ala inecacios de cacat pe care il mananca, pseudo intelectualitatea si simularea educatiei. un om educat, cult, destept, citit, atribute din ce in ce mai rare, invers proportionale cu pretentiile de genul 'respecta-ma', 'respecta-mi opinia', nu ar vocifera niciodata o barbarie de genul omorarii in masa a unor animale. penru ca asta e, o actiune primitiva la care se rezuma acei oameni-cliseu, romanii tipici. e o actiune hitleristica, prin propagarea ideii de rasa-pura-care-are-stapan-va-supravietui.
si burtosii astia de clasa mijlocie, cu neveste lor mahalagioaice si cu pretentii de patura superioara vin, 2, cu afirmatii pe care le am citit de zeci de ori: cainii astia latra si musca. no way!!! deci problema nu e cum huruie rabla aia de tramvai de zici ca se rupe pe sine, nu's claxoanele troleurilor si in niciun caz nu sunt parangheliile tiganilor si muzica de cacat de pe kiss fm. sunt latraturile cainilor. bai, da' sa mi fie cu iertare acuma, daca matale stai in ferentari, pe o groapa de gunoi si gandaci, si te inconjoara cainii, ai probleme grave, si nu ma refer aici doar la aerele de bucurestean din tata'n fiu, care nu ar recunoaste vreodata ca bunic'su a crescut vaci si dadea cu sapa.
astora, targovetilor de tip 2 la 10 lei nu ai cum sa le bagi mintile in cap. ei sunt cei care nu se spala iarna, nu se dau cu deodorant vara, nu au studii ca lumea, nu au citit o carte din liceu, se uita la curve gen daniela crudu, si inteleg prin 'adrenaline rush' sa se uite la steaua-rapid. astora nu ai cum sa le spui ca nu e bine, pentru ca ei au vazut ca cainele -sic- se tine in lant, si nu se mangaie. ideile lor obtuze innebunesc imediat un creier sanatos. caci mama prostilor e mereu gravida.

7 comments:

Anonymous said...

bookmark clar :) si culmea, esti femeie :))

dan said...

majoritatea oamenilor sunt specisist (in romana nu cred ca exista termen), asa ca nu prea ai ce face, n'ai cum sa mai scoti "civilizatia" din ei :)

Anonymous said...

se spune ca gradul de civilizatie al unui popor se reflecta in tratamentul aplicat necuvantatoarelor...asta spune tot despre noi...

leonard said...

Eu cred ca te-a luat valul si vrei sa fii trendy
daca ai judeca un pic ti-ai da seama ca e mult mai uman sa omori decat sa chinuiesti pana la moarte . In acele padocuri cainii sunt si vor fi chinuiti .Este vorba de bani / poporul nu-si rupe de la gura sa hraneasca caini

apoi as vrea sa te intreb : tu ai alege o moarte rapida sau una lunga si chinuitoare inchisa intr-un spital?

denkamiko said...

pierzi din vedere ce voiam sa transmit. nu am zis ca as vrea sa fie in adaposturi, as vrea sa fie pe strada. sterilizati. si as vrea sa nu se ia lumea de ei.
uite, o sa ma ia valul si acum si o sa zic despre tine ca esti cam cum am descris eu, daca preferi eutanasia in locul sterilizarii.

leonard said...

trebuie sa fim obiectivi si sa ne pastram simtul realitatii / sterilizarea nu va avea efect in situatia actuala . Problema trebuie rezolvata sau o sa ajungem ca indienii ...numai ca in locul vacii o sa fie maidanezul.
Nu ma intelege gresit am caine hranesc maidanezi ii mangai si ma joc cu ei .....dar problema maidanezilor exista si trebuie rezolvata conform realitatii obiective.
nu cheltui bani cu cainii cand cu acesti bani poti face viata mai usoara unor oameni.
Sterilizarea e o mare pacaleala / nu exista posibilitatea tehnica de a o face eficienta .

aletzsa said...

d acord denka