Oct 8, 2011

O dupa-amiaza in flacari 1


Sau cum am cunoscut o pe iubita mea

Un om timid, asta sunt, totul la mine e calculat la centimetru, deh, nu pot avea si pretentia perfectiunii. secretul meu e unul banal, si anume o iubesc. de fapt, am iubit o de cand am vazut o prima data si m-am inrosit ca magistrala pe care calatoream in obositorul drum spre casa.
ii priveam parul drept si paltonul bine periat, cizmele lustruite si castile verzui din urechi, auzeam vag din ele o balada sfasietoare si tot ce mi puteam imagina era cum o sa se adevereasca ce zicea solistul..o sa ma futa si o sa ma abandoneze. sau, in fine, o sa fiu doar un simplu popas pentru ea. aveam un film pervers in cap in care ii trageam doua palme peste fata, o luam de barbie si ii infigeam un sarut fix pe buzele alea intredeschise pe care si le tot lingea, parca sa mi faca in ciuda.
a ridicat ochii si s a uitat la mine cu un dispret aproape evident, m a masurat fara vreao urma de discretie si si-a zis, ca in biblie, probabil "e bine". pentru ca, la fel ca in cele mai proaste filme americane, s-a scormonit in poseta si a scos o carte de vizita pe care mi a dat o.
nici eu n am fost mai prejos, am citit bucata de hartie lipsit de entuziasm, pentru ca pe ea nu scria decat un numar de cosmote. cosmote, vere, reteaua nemancatilor.
am zis ca ar fi cazul sa trec la actiune ca sa nu consum un minut de aiurea, m am infipt in fata ei si atat i am zis: vodka? a balabanit excitata din cap si am coborat la dristor.
era o in plina zi, dar deja facusem un obicei din a bea pe lumina, iar acum aveam cu mine o fata exact pe gustul si dorintele mele, care va fi nu doar ametita de alcool, dar si excitata.

2 comments:

Anonymous said...

bravo, ba! sa fie bine la toata lumea :))

Anonymous said...

ha, sa ma scuzi, da io chiar ma bucuram pentru el. vodka pe lumina, par drept...ce oameni si femeile astea