Dec 12, 2011

Prin facultateNu te uita la mine cu mufa aia de porc, poate ma deochi! cum dracu sa vii la facultatea cu pretentii, cu taxa de 1500 de euro imbracat in trening?
bine ca ai bani de benzina si ghiul si n-ai bani sa ti iei o unghiera ca lumea, sa nu mai vad cioturi in fata ochilor. esti atat de prost crescut incat ai nesocotit total faptul ca mi am lasat geanta pe scaun, in semn de dibs, si ti-ai asezat suncile de onanist fix acolo unde urma sa ma basesc eu. si in timp ce eu ma miscam prin sala de curs de colo colo, tu te uitai la mine de jos, ca un vierme ordinar, si incercai sa faci glume cu tenta sexuala, dar nu ai vut suficienta imaginatie sau respect incat sa-mi dai ce fusese originar al meu.
butonai cu mainile slinoase un smartphone expirat si transpirai cu geaca pe tine langa usa pe care juma de sala ma ruga sa o deschid larg. desi nu scapasem vre-una. din respect.
esti genul ala care ia notite la un curs bazat pe grafice, poze si cazuri clinice, aude dar nu intelege.

ce ma macina pe mine, mai presus de faptul ca o sa ajungi un prost cu titlu de doctor care ma face pe mine de rusine din cauza lacomiei lui - burta grasa cu inselaciune se tine- e gagica-ta. zi sincer acum, tu te-ai uitat vreodata la ea fara sa fi fumat? stiu ca toata stoma fumeaza, nu are rost sa negi. ai vazut-o vreodata la fatza cand ii dadeai la buci? si? si nu ai remarcat ca e plina de bube, are ochi de boasca raioasa si parul mai nespalat ca o pereche de blugi in plina iarna?

ai remarcat ca e o constanta durere in coaie, ca nu stie sa faca altceva decat sa ti dea instructiuni si sa se fatzaie ca mierla de colo-colo, ondulandu-se, ca pe vremurile in care inca nu avea slanina. multura nu le prieste o relatie serioasa, uita sa se opreasca din mancat si sa initieze sexul.

e greu, iti spun, pentru mine, sa fiu colega ta, marlane. e greu sa aud cum spui 'decat 2 pacienti', cum citezi din literatura de specialitate fara sa stii cu adevarat ce inseamna fraza, cum te uiti dusmanos la mine cand te intreb candid: de ce esti un paracios afurisit?; cand mai ai putin si iti dai drumul in pantaloni cand spune proful numele tau, cand vii la mine si ma iei prieteneste de dupa umeri, ca esti inalt, desi habar nu am cine esti si ma intrebi 'pisi, azi lucrezi?'. nu mai suport sa te vad imbracat ca adunat din gunoaie, cu pretentii de literat, cu aceeasi freza, acelasi halat nespalat si aceeasi tigara in coltul botului, cu acelesi glume expirate si aceeasi fudulie si autouficienta care ma fac sa mi te imaginez de 3 ori pe zi spanzurat, calcat de masina si batut cu sadism pana recunosti public ca esti un homosexual indelung futut in cur fara anestezie. mars din fata mea!

5 comments:

Dan said...

fals.

IPond said...

Trebuie sa ne facem rubrici ciclice cu articole din categoria "asculta ce-ti zic, marlane". Foarte educativ!

vecinul de lângă ușă said...

Wow! Supărarea când îți vine, rupi "treningu'" dă' pă'... cine?
Huh! Bine că nu-s în stoma :) A... și n-am "treling"... Și nici ghiul. Adică nu mi-ar face deloc plăcere să-și bage un manelist giulu' la mine în gură să mă controleze pe la molari.

Anonymous said...

ce era de demonstrat...
"nu mi-ar face deloc placere"...sau..."nu mi-ar FACEA deloc placere"???

denkamiko said...

a face,diateza a 3a, conjugare conditional-optativ, persoana I:nu ar face. similiar cu 'nu ar bate, nu ar merge, nu ar pune.' in niciun caz "nu ar punea, nu ar batea, nu ar mergea'. ce era de demonstrat.