Dec 4, 2011

Review de viata de noapte si saormerii


Am petrecut 3 nopti din 10. ca pe vremuri, cand nu era mancare in frigider si acumulam calorii din bere.

particip la un ritual al oamenilor de pe piata muncii, la modul ca vineri seara se iese in grup. am gasit bere ceha in team pub. are gust de caramel, si textura de bere nefiltrata. e prima bere la care simt ceva placut cand beau, pe care am savurat-o la inceput, pana sa-mi zic ca se rasufla si ca tre'sa fiu suficient de beata sa ma uit la bucile lui mihai petre. urata nevasta mai are.

dupa, m -am pregatit pentru inca o seara ca restul intr-un kultur plin de mucosi cu voma in barba si bale pe obraji. dar am schimbat peisajul. am fost dusa in muse. unde e chestia aia cu rezervare, cu masa, cu votca si o galeata de gheata. deja mi se pare ca am trecut la un alt nivel. ma pisicesc, ma domnesc. pe la 3 dimineata am descoperit o mult laudata saormerie in floreasca. genin . picant la aia inseamna chiar picant. mi-a luat foc gura, si nu cred ca la iesire va fi mai placut.

a fost laudata, dar nu m-a impresionat neaparat. aveau doar saorma. eu mananc kebab ca e mai usor de apucat. carnea a fost variata: pui, berbec si vita. sosuri nu am vazut pentru ca se lucra intr-o sala mare cat apartamentul meu, semi-goala. in afara de iuteala mai mare ca de obicei, a fost o saorma normala. cam mica. cam subtire. un penis de saorma. pret mediu cred. 12 aia mica. 14 aia mare.

acum, in schimb, am gasit cel mai criminal kebab la mine la gara. se vinde la 'haleala', e wow, e omg, a vai mama-mama. mult. mare. scobesc aia chfla - o chifla pufoasa si moale- sa incapa carnea. pui, dietetic. sosurile, un deliciu vizual. au un sos cu masline, iubirea mea. si prafuri. si ierburi. eu una n-am mai vazut asa o varietate pe nicaieri. pretul cam mare. 10 pe kebab. dar kebabul ala are gramaj de pizza.

am zis ca renunt la ocazionala trenta , care azi mi-a dat mail sa ma informeze ca am o pizza gratis maine, yay, pentru un kebab.

problema la baieti e locatia. sure, e pe bulevard, dar bulevardul ala are vreo 100 de metri cu tot cu semafor. neglijabila deschidere. de trecut cu vederea.

diferenta intre ei si dristor e ca de dristor aude tot bucuresteanul. haleala e populara printre gurmanzi, nu junk food addicts.

anyway, am jucat adevar sau adevar la 5 dimineata, si m-am intors cu metroul acasa. ca pe vremuri.

4 comments:

bogdan said...

kebab-uri mananci de ani de zile..o sa mori si din pula bani de flori...

Anonymous said...

denka.... incerci sa monetizezi blogul??????
:))))))))

adi said...

la genin e fff buna shaorma degeaba zici deeea...carne de berbec nu prea mai gasesti prin alte locuri...aia mare e 15 roni:P

denkamiko said...

la haleala iti face iskender, urias, cu berbecut si purcel de lapte. ha! :))