Feb 8, 2012

Mi-e uratjoi, in fire, transformat intr-un pub adevarat, cu mancare adevarata. scumpa, dar satioasa. vineri, in razna si chat noir cu generala. vin alb, vin rosu, ocolire de 300 de metri. sambata, canasta si karaoke in privat. duminica, piesa unui vechi preten. luni, examen. duminica, intalnire de gradul Z cu un foarte vechi coleg. 4 ore vorbind despre cat de fututi suntem pe interior noi 2. e eliberator sa gasesti oameni cu fix aceleasi vederi despre lucruri. ma rog, alea pe care le-am atins, moving like jagger. a fost revenge, mult mai aerisit ca in tineretea mea zbuciumata. tequilla imi face greata doar cand o miros. m-am saturat de fetele in pulover si bascheti, parca sunt din alta piesa pe nametii astia.

am dezvoltat o pasiune nesecata pentru supa crema de ciuperci, crutoane, pate vegetal si clementine.

6 centimetri pierduti din sold, 2 de pe coapse si talie, un biceps gata de skandenberg si organism purificat de ceai verde si seminte de in. abia astept sa compar vara asta cu verile trecute.

mi-e mult prea somn si picioarele, mereu inghetate. vineri m-am dus sa vad cum joaca si Ea. e admirabil ce poate face o trupa de actori doar 'amatori'. consum tuburi de crema pentru fata, maini si corp. valiza de cosmetice s-a redus la jumatate.

si as vrea, chiar as vrea sa fiu ca ele. sa imi stea parul perfect in orice poza, sa am rabdare sa flirtez. sa pot sa arat ca sunt frumoasa. mi-am luat odata un gloss, l-am pierdut dupa o saptamana. as vrea sa am mereu unghiile facute, dar nu vreau sa fie puse la salon. as vrea sa am prieteni care sa ma pozeze din 12 unghiuri, cum a facut iubitul acum prea mult timp.

as fi vrut sa stiu sa zambesc pentru poza. sa ma stramb adorabil. sa port palarii handicapate si ochelari de bunica. sa imi atarne tzatzele pe sub rochii obraznice.

dar sunt doar intr-o perioada proasta. peste 3 zile o sa-mi para din nou bine ca sunt in pielea mea. imi voi lua in sfarsit corsetul pe care ma mint de 2 ani ca mi-l iau. si o sa stea bine, la dracu, doar nu transpir zi de zi urlandu-mi ' misca-ti curul' doar ca zice la tv ca juma de ora de miscare imi prelungeste viata.

No comments: