Jun 20, 2012

Inchipuie-ti un barbat

Un tip exact pe gustul tau. cu un zambet care-ti intensifica pulsul. un tip cu o freza ciufulita post-sex, prin care vrei sa te joci cand iti da un sarut violent pe gat sau o muscatura pe san.

un tip caruia ii numeri nu coastele, ci patratelele, cu picioare drepte si dinti aliniati. un tip care , daca se intoarce, isi merita fiecara din palmele alea peste fund. cu piele fina, doar putin bronzat din vara aia in care tu stateai singura in casa. cu par suficient cat sa fie barbat. mie mi plac mai parosi, de exemplu.

un tip care se uita la tine si tot ce iti doresti in momentul ala e sa il vezi in tine.

inchipuie-ti ca e al tau. si ca vorbeste cu tine, si ca iti aduce flori des. ca ii place sa danseze si sa te stranga seara in brate. un tip care iti impartaseste planurile de viitor, multe din antipatii, iti gateste numai chestii exotice non fat si care chiar are un viitor in fata.

inchipuie-ti ca n-are nimic impotriva viciilor tale, ci le sustine, ca citeste si ca stie cum sa te traga de par fara sa te doara, sa te linga fara saliva pe gat, si sa te futa pana te urca pe pereti.

acum inchipuie-ti, daca poti, ca dupa 6 luni, o sa te plictisesti de el. si asta i-ar frange increderea in femei, si ar ramane cu o fixatie pentru tine, si te-ar cauta in orice aventura de viitor. si tu ai fi iubita aia iconica, invaluita intr-o aura de autosuficienta, o fiinta mitica, intangibila pentru restul. inchipuie-ti ca nu ai nimic cu mult mai special, s-a intamplat doar sa fii acolo cand era el mai disponibil afectiv. inchipuie-ti cat de bine te simti inchipuindu-ti ca una mai frumoasa si mai amuzanta, mai inteligenta si nebunatica nu o sa reuseasca decat dupa lupte titanice sa il faca sa tina la ea, si ca mereu va fi ceva in neregula.

inchipuie-ti ca inca nu a trecut peste tine. te simti mai bine acum?

tarfo.

mi-as fi dorit atat de mult sa am picioare mai subtiri.

No comments: