Jul 10, 2012

Povestiri erotice 2

( nu te indragosti de mine, nu te indragosti de mine, nununu. )
cine? eu? nici nu planuiam asta.
arati senzational.
multumesc, stiam ca o sa ma vad in seara asta cu tine.
stii, nu esti genul care sa faca mistouri ieftine.
se uita in ochii mei si pe un ton serios ma informeaza ca nici pe departe nu e genul sa faca asta.
nu mai musca.
dar nu pot sa ma abtin, sa iti gust buzele si obrazii si sa iti simt fundul ala plin sub rochia prea scurta. nu-mi fa in ciuda.
deja e un loc prea public. se aglomereaza scenarii erotice in mintea mea. o trag aproape.
vrei sa plecam?
nu, vreau sa stau pana la afurisitul ala de rasarit. vreau sa ma lipesc de tine incetosata de fum.
miroase atat de bine. o strang in brate tare, posesiv, o doresc aici si acum, trebuie sa o scot de acolo. deja devine necesitate fiziologica.
reusesc sa o conving, o sarut pe gat in lift, am grija sa nu mai musc din gatul ei fin, amar de parfum. o trag de par, i-l miros si imi doresc sa ii dau si cateva palme peste bucile alea care doar s-au fatzait prin fata penisului meu toata noaptea.
3 erectii. trei. o adevarata provocare.

isi da jos tocurile alea si ramane mica in fata mea. mica si bronzata. as strange-o de gat.
isi da cu repeziciune rochia jos, nici nu se uita la mine. o urmez in pat, gol, in expectativa. nici nu imi trebuie introduceri, m-am intordus natural in ea. se pricepe. are exercitiu. ii place. se agita, imi demonstreaza.
imi tin ochii strans inchisi, savurand din plin momentul. incerc sa nu fac zgomot, ca o femeie. ea in schimb nu se abtine. e ora patru. a doua zi. o strang de sani si o trag peste mine.

sa o simt atat de calda in jurul meu aproape ma face sa ma topesc.
sfarcurile intarite de la atata miscare ma gadila placut pe piept. se da jos si se lipeste de mine. imi mangaie abdomenul, imi ia penisul in mana si il freaca si il freaca...

se indreapta cu gura spre el. mi se face putin frica. sufla peste el, il linge, il mangaie iar, il inspecteaza. o pasioneaza cam mult anatomia. dupa ce il umezeste bine, isi plimba limba moale de jur imprejur, ii pipaie relieful cu o curiozitate pofticioasa. ma sprijin in coate sa pot sa vad cum isi misca buzele pe el. se uita in ochii mei si asta ma excita si mai tare. imi inabus un geamat scurt si o apuc de par. ma fortez in gatul ei si nu se opune. nu se ineaca, nu saliveaza pe langa.

femeiusca asta mi-a innebunit tot controlul de sine. abia astept sa ma asez peste ea. sa ma imping nervos in pizda aia calda, sa o doara cand ramane fara aer de la greutatea mea peste ea. sa ii tin incheieturile cu forta sa nu ma poata zgaria pe spate si sa o fac sa taca dracu bagandu-i o limba pe gat.

si dupa toate astea, sa imi dau drumul pe machiajul ei minimalistic, sa se duca de la sine in dus si sa plece inainte sa apuc sa ma dezmeticesc din acel futai ireal.

papuse, cum ziceai ca te cheama?

1 comment:

Danube said...

lipsa de ...?...