Aug 2, 2012

De-ale vecinului

Păi e pă' trend curvăsăreala asta mediatizată poate chiar prea ostentativ (vezi emisiunile lui Măruță și altele ca ele, nu știu prezentatorii, că mă uit pă' Discovery. (Dacă vreau futai cu animale, mă uit - logic - pă' Animal Planet). Ne forțează mă să înghițim silicoanele lu' Cruda, ale lu' Laurette sau Loret, bucile lu' aia de-a declarat public că-i dă frunți în cataramă lu' fotbalistu' ăla de-mi scapă numele... Și când vezi atâtea țâțe și atâta cur - ce-i drept unele chiar arată bine - cum să nu ți se scoale și să faci ca ciudata maimuță turbată la gratii, iar puștoaicele de 12-13-14 ani cum să nu-și facă din body-tuning și din fițele de gâște oligofrene un deziderat în viață?
Toată societatea este un mare futai și toate praștiile o spun pe față: o sug sau stau capră pentru rating. Dacă apar în vreun tabloid de scandal, două zile mai târziu am emisiune la TV. 
Și atunci cum să nu se întindă toate prin cluburi pentru un shot? Sau o felație scurtă pentru un whisky a.k.a. whiskey cu Red Bullshit, bineînțeles în prezența - discrectă - a unui fotograf de ocazie angajat de vreun tabloid, care, eventual va avea și el parte de păsărică sau de funduleț sau doar de un BJ pentru niște poze reușite?
Nu mă deranjează, că știu că e criză și "fetele ie foame" și își dau kilometrajul peste cap (unele și-l dau înapoi), dar sincer m-am săturat să le tot văd vedete și să tot văd emisiuni de căcat pe care onaniștii abia așteaptă să le înregistreze ca să aibă material (de ce dracu' să le mai înregistreze, că sunt atâtea, încât au material din belșug, zeamă să aibă ei), să le văd cu mașini mai scumpe decât întreținerea pe 10 ani cu tot cu restanțe a unui bloc în care locuiesc oameni normali ce au grijă să plătească contribuții la stat și asigurări sociale și medicale! Și să vină o pocnitoare d'asta de râgâie spermă de Dorobanți și să te scuipe prin benzinării, că ea se grăbește... Sau să mai dea peste tine cu mașina, tu, care ai Logan luat în rate pe 10 ani...
Puuula mea...
apreciez diacriticele care mie-mi lipsesc, cratimele si simtul realitatii. e vecinul meu lucid

No comments: