Sep 17, 2012

Lamuriri 1 - romanul o face cel mai bine

nu am primit observatii, dar ma anunt ne xeno/homofoba/rasista. am auzit ca femeilor le-ar placea negrii, ca au un aer exotic, pielea moale si pula tare. exceptand aerul de plaja caraibeana, multi din amantii mei erau si fini, unii chiar epilati la cuc - din pacate-, si aveau si o  pula... ei, iti dai seama, altfel nu ajungeam atat de departe. departe... buna analogie.

si le-ar mai placea si strainii. probabil din cauza faptului ca se pricep sa vomite in franceza si dau impresia de precizie nemteasca in a conduce masini italienesti. sau probabil pentru ca ei folosesc bancnote de aproape 5 ori mai valoroase, si se imbraca, intr-adevar, cu ghete sPuma. nush. pe mine ma lasa rece. mai ales ca arata cum arata. britanicii sunt diformi, italienii sunt slinosi si francezii m-ar pune pe fuga deschizand gura. americanii sigur o sa faca diabet, danezii traiesc unde e rece, da-ti seama, am un intreg set de conditii pe care le pun secret pentru a fi atrasa de cineva.

sufar de nationalism sexual. si desi stiu ca peste granite nu-i pasa nimanui cum te cheama, desi ai reusit sa bagi 17 cm in gura, prefer romani. asa, badarani cum se zice ca sunt.

alea care spun ca romanii sunt nespalati, needucati, smecheri si deloc buni la pat nu stiu sa se orienteze. sunt o groaza de bunaciuni masculine prin corporatii, obligate sa poarte costume sexy si cravate porno, care conduc masini micute si cochete stil lady-urbana, care au o facultate, un salariu propriu, si, surprinzator, maniere.

desigur, nu si permit sa-ti ia si tie masina sau sa-ti cumpere pantofii aia de piele de broasca, dar te pot scoate la o cina, un suc, o bere, si vor plati pentru tine, animalo, ca nu te mai satura nimic.

vai ce ma enerveaza povestile astea cu europeni. baieti, sincer, nici eu nu le mai suport pe unele. of.

1 comment:

Danube said...

bravo tie! traiasca sula romana! nu stiu, media era de 12?!