Oct 2, 2012

Ce-as fi eu fara tine: dulcegarii

Imi place uneori sa fiu vulnerabila, cam 5 secunde pe ceas, 5 minute pe zi, 5 zile pe saptamana. in weekend iau pauza.

oare... daca iti spun ca mi se face dor de tine din momentul in care te asezi pe scaun in tren se pune a amor? daca iti spun ca-mi bate inima mai repede pana ajung acasa, si camera e trist de goala, calculatorul inchis si eu ma simt singura intre 4 pereti inseamna ca te iubesc?

daca imi place sa te stiu la un metru de mine, doar emanand caldura si draci, intorcandu-te periodic la mine sa-mi zbori in aer un pup e de bine?

sunt multe lucruri de care pot sa ma leg, de la diminetile intunecoase cu sarutari matinale galagioase pana la plimbarile ocolite de aici pana acolo.

oare, daca te strang tare de mana cand e noapte si vad umbre agresive pe zid inseamna ca ma bazez pe tine?  si daca raman singura si dorm pe partea ta de pat, strangand o foca de plush in brate, aduce a imi lipsesti?

in lipsa ta ma fatzai ca intr-o cusca, fac curatenie si dorm mult, caut retete noi si spal o gramada de rufe. dau drumul la tv si incerc sa ma uit pe discovery science. pentru zgomot de fundal, si pentru ca imi aminteste de tine. ma tin ocupata si tot nu trece suficient de repede timpul. sa ma mai uit la un saw...

oare daca ma simt pierduta si trista, inseamna ca inca tin la tine? a incerca sa recreez de una singura ce am face impreuna sugereaza parteneriat sentimental?

sa ti satisfac poftele erotice, docila si aproape inocenta inseamna ca ma domini? sa nu te injur vreodata pana acum inseamna ca te respect? sa nu ridic vocea la tine decat dimineata cand isi fac alergiile de cap inseamna ca ne potrivim? sa las de la mine inseamna ca te inteleg?

probabil, desi... sa te bat la cap zilnic inseamna ca , dimpotriva,



nu, de fapt, e doar o impresie.
nimic mai mult.

1 comment:

Cosmin said...

Multumim pentru articol ! Sunteti cei mai buni.