Oct 27, 2012

This is to you

This to you ... 

And a face that gives the moonlight something to shine upon .

It's sunny outside, there's a light rainfall ... do you know how it is when there's a warm breeze coming with the rain ? That's what it feels like when you walk into a room ...

e dintr-un film, nu te grabi. 

nu sunt o romantica decat atunci cand sunt plina de dopamine post-sexuale. stau si ranjesc ca o cretina dupa orgasm, cu spatele la el, incercand sa-mi depasesc recordul de contractii vaginale. 

Si totusi, is there more to life than this?

Nu vreau sa vii la mine si sa mi spui cum ai visat luni intregi la cineva ca mine, ca abia astepti sa ma iei in brate si sa ma lasi fara aer din imbratisari. prea mainstream. 

as vrea...

de fapt, nici nu stiu ce as vrea. mi-e groaza de penibil. am marturisit iubiri si am scris mailuri siropoase, mesaje 3 in 1 si am plans chinuita de orgolii si prea mult alcool, cu ceva urme de sentimente pe acolo. nu mai pot. nu mai pot sa o iau de la capat, sa trec iar prin faza aia de sinceritati pe moment, cel putin din partea mea, si sa iau de bun tot ce zice el la celalalt fir. mi-e groaza. 

ce sa fac, sa astern frumos aici cum iubesc? am spus-o de 3 ori, de fiecare data la fel de sincer, pentru ca eram fix in momentul in care trebuia sa fiu. 

sa gasesc comparatii frumoase si fraze ordonate e departe de mine. sa scormonesc in creierul meu e prea obositor. 

abia astept sa vii, sa ma iei pe sus, sa ma invarti si sa nu ma faci sa vomit de atata dulcegarie. mai bine spune-mi ca iti place sa dansezi, ca nu bei cafea dimineata si tigara de dupa e ciocolata si pentru tine.

spune-mi ca ai citit ceva in ultima luna, ca ai permis de motor, sau ca o sa faci rost, adu in discutie faptul ca nu ai uitat nici acum rochia cu care eram pe mine cand m-ai vazut prima data, nu-mi tine socoteala la beri si Nu incerca sa iti lasi sperma pe fata mea.

si in cazul asta o sa incerc sa incep sa te iubesc, si o sa ma arunc iar inainte, cum am facut-o deja de atatea ori.


you were meant for me. perhaps as a punishment. 

4 comments:

Oama de Tinichea said...

Mie-mi pare că motoru și berile ingurgitate merg de minune cu sperma pe moacă. Ori măcar pe țâțe, dar tre să fie țâțe, nu glumă! Sau dacă nici așa, nici așa măcar să fie înghițită.
Dar e păcat de ea să se piardă printr-un prezervativ.

Anonymous said...

Bruhaha, am nimerit peste blogul tau. Sincer pari inteligenta; dar obsedata sexul grav, eu sunt la polul opus din ultimul pdv.
Scrii misto, pentru unii ar putea constitui material de laba.

denkamiko said...

@oama: n ma tzatze, dar dau voie pe moaca.
@anonim: intr-adevar, cele mai multe cautrari sunt "povesti erotice". dau cezarului...

Anonymous said...

Am dat si eu peste blogul tau si ma gandeam sa-mi dai numarul lui didi. Gen