Oct 15, 2012

This to you sau cum m-am indragostit peste noapte



Sunt doar o fata, o fata indragostita de feminitatea din mine. Asemenea unei povesti de dragoste perfecte, feminitatea imi este vitreg ascunsa de oglinda pe care oamenii din jurul meu o vad in mine. Singurele momente in care imi regasesc iubirea sunt cele in care tu ma invaluiesti cu afectiunea ta, imi tai respiratia cand ma privesti in ochi iar inima o ia la goana cand ne pierdem in asternuturile intiparite cu gustul tau.
Datorita acestor momente, intentistatea iubirii pentru mine paleste in momentul in care gandurile mele fug la tine iar toti fluturii pamantului parca iau nastere in interioarele mele.

Si in ciuda tuturor acestor lipsuri de certitudine, ma intreb in momentele de realitate, daca  asta este cu adevarat tot? Viciul de a nu ma putea imparti pe mine cu nimeni ma tine in loc si ma lipeste de constiinta dintre momentele noastre de euforie.

Te ador dulce iubit al meu, te ador mai mult cu fiecare zambet pe care mi-l daruiesti, gest pe care mi-l oferi si sarut pe care mi-l furi dar ridicand prisma la nivelul oglinzilor sufletului, eu te vad simplu si uzual, nimic ce ar putea sa-mi impresioneze ratiunea sau logica. 

si suspin...

in singurate si de frica uzurpata la cele ce vor fi sa fie. Stiu ca un moment dureaza o eternitate dar nu stiu cat dureaza cu adevarat eternitatea. Mi-e frica de mine fara tine, mi-e groaza de mine cu tine. Nu stiu daca oglinda pe care mi-am facut-o in tine este asemanatoare cu cea pe care oamenii si-au facut-o in mine. Nu stiu lant destul de gros si loc destul de sigur de care sa te leg si sa stiu ca esti al meu iar eu pot cu adevarat sa fiu a ta.

Vreau sa ma prinzi, sa ma surprinzi, sa ma electrizezi cand te vad cu adevarat nu cand te simt. Pur si simplu, transforma-te in hrana pentru minte. Acum nu vreau sa te iubesc indeajuns, vreau sa te venerez pentru tot ce eu nu stiu.

esti al meu. al meu catharsis. 

lamuriri: varianta unui tip indragostit. vine si varianta mea de tipa fara niciun fel de sentimente. zic eu. enjoy, meanwhile

2 comments:

Joker said...

Îmi pari un megareactor de orgasme...
Dacă-ți enervez labiile în câte secunde îți dai drumul?
:)

Unknown said...

Ador sa dau limbi ofer recompensa 0725244427