Nov 1, 2012

Fantezii erotice - really gay sex

e gay. e cu barbati care fut barbati. i've watched as much gay porn as you have lesbian. o sa descriu intr-un mod cat de explicit cum si-o iau tipii in fund. n-am gasit pe net, cand cautam desigur, povesti cu homosexuali. poate e curios vreunul cum se simte, si inca n are curaj sa vada un minut dintr-un futai tip cu tip. e pentru mine, dar...


...lui mihai ii plac barbatii, si asta dintotdeauna. ii placea ca au coapse perfecte in majoritatea cazurilor, ca au sfarcuri sensibile, dar fara exces de grasime enervanta pe dedesubt. ii placeau ca erau duri, ca erau interzisi, si ca le cunostea perfect butoanele pentru a-i face sa termine violent in gura lui.

Lui mihai intr-adevar ii plac barbatii, pentru ca sub atitudinea sigura sta la fel de multa pofta si pentru ca gem intr-un fel care il face sa isi doreasca sa mai aiba o pula. dar, asta e oricum fantezia oricui. 

isi amintea si acum seara aia cu toni. toni fusese mereu mai ciudat. ii placea sa se costumeze. cumpara de pe net chiloti de dama folositi si ii purta pe sub blugi. spunea ca il fac sa se simta sexy. ii placea ca daca i se scula pula, iesea automat pe langa, si senzatia semi incomoda pe care ti-o da stramtoarea e la limita tentativei de sado- fara maso. toni fusese cea mai intensa aventura a lui. 

il saruta trecandu-i mana prin par, tragandu-l de ceafa deasupra lui, in timp ce tigarile se fumau singure si pink floyd* se tanguiau ca ar fi vrut sa fie acolo cineva. dar erau impreuna, si o senzatie mai reala decat mana lui toni masandu-i pula prin pantaloni era incetosata in pofte carnale de moment. voia sa il futa. dar incet. 

isi dadu jos tricoul si se lasa gadilat cu limba pe piept, muscat de sfarcuri si lins pe gat. incepea sa nu mai aiba rabdare. isi descheie pantalonii, apoi pe ai lui. nu se putea abtine sa nu il sarute, sa nu il stranga de fund, sa nu il masturbeze. ii placea sa il auda cum ii provoca placere. 

se aseza pe spate, gol. langa el, toni, pe o parte, se mangaia incet, asteptandu-l. s-a asezat pe fata lui si inchise ochii cand ii baga pula in gura. se tinea de perete, impingandu-se ritmic in gura lui, mai adanc, cel mai adanc. cu cealta mana incerca sa l gaseasca pe mihai in spate, dar extazul il impiedica sa se coordoneze. reusi sa sa opreasca si se asezara in 69, cu fundul vulnerabil la atacul limbii lui mihai. s-au jucat cateva minute, dupa care toni se aseza pe burta. incepu sa-l plesneasca la fund, sa se masturbeze auzind acel pleosc si geamatul lui scurt. se aseza deasupra lui, mangaindu-l pe parti si cautandu-i fundul cu degetul. se baga in el cu doua, tragandu-l de gat cu o mana, incercand sa ajunga sa il sarute. ii placea cum se impinge in mana lui, si cat de stramt e. intotdeauna, la fel de stramt. 

cand terminara preludiul, toni se ghemui cu fundul in sus, iar el incepu sa intre in el. il durea placut stransoarea, dar stia ca ii pregateste ceva mai tarziu. sub el se masturba zgomotos, inclestandu-si din cand in cand fundul, sa il bage si mai adanc.

si se legana in el in fata, si in spate, tragandu-l cu forta inspre el, mai perpendicular, si din ce in ce mai repede. toni si-a dat drumul pe tot patul, astepta si ejacularea lui mihai, care nu intarzie sa apara.

spasmele se potolira, respiratia deveni din nou regulata. ca si el, pana acum fix un minut.

nu stia ce ar trebui sa faca exact dupa, dar il saruta cu o urma vaga de feminitate pe buze, se ridica si merse sa se spele.

ciudat, oricat de des se spala, tot nu putea sa isi scoata mirosul de sperma din nari. poate data viitoare, intr-un birou aerisit, va fi altfel. 

7 comments:

Anonymous said...

Simpla si frumoasa. Imi place enorm oralul si mai ales sa fiu futut in gura in pozitia pe care ai descris-o.

Florin said...

Cand am facut prima data sex cu un barbat - fiind dex oral - am ramas cu mirosul de pula si de sperma si gustul de sperma timp de peste 4 ore. Era splendid si nu am vrut sa-l stric cu nimic. S acum ador aceste mirosuri si gusturi.

Taur said...

Super


Anonymous said...

Vreun gay in Constanta?....am 13 ani si vreau sa ma dezvirginez cu un baiat/barbat cu pula mare....vreau sa vad cum e sexul cu un barbat

Unknown said...

Ami place sa fac sex cu barbati

Anonymous said...

Și mie ca p

Anonymous said...

Whatsap +36501391769 ador fundul mare daca cineva e interesat ...