May 28, 2012

Hai sa ramanem prieteni

La fel ca in cazul intrebarii 'daca ma iubeste, de ce ma inseala?', afirmatia 'hai sa ramanem prieteni' creaza haos de minte. Nu vorbesc de relatiile de 2-3 luni, unde dupa ce s-a consumat sexul si te desparti te poti intoarce la conditia de membru al gastii si amic al celui cu care ti-ai pus-o. vorbesc de relatiile 'mature' de peste un an, cand ai avut timp si sa te indragostesti si sa te plictisesti de cutare.

in cazul unei despartiri, unul e mereu cu un pas inaintea celuilalt. e ala care zice primul 'g-bye', e ala care a inceput procesul de vindecare in momentul in care te-a vazut flirtand cu altul, cand si-a dat seama ca nu aveti aceeasi viziune despre teatru sau calatorii, ala care a luat o decizie de unul singur cand te-a auzit scremandu-te in baie, avand revelatii peste revelatii.

nu poti pleca de pe picior de egalitate in momentul in care ti se da brusc in cap sau in coaie, in momentul in care ti se insira 4 motive absurde si o scuza, sau replica aia care merge mereu, ca nu mai vrea o relatie. momentan. si dupa aia o vezi cu yeti pe strada!

eu n-am putut ramane 'amica' lor. pe vlad l-am parasit si dupa aia tot mie imi era dor de sexul cu el. imi placea ca il dureau intalnirile cu mine, controlul situatiei si ideea de plasa de siguranta. pacat ca a avut personalitate si a zis nu la timp.nu voiam sa stiu ca am pierdut sentimentele alea inghebosate pentru una mai buna. oricum, nu e alta mai buna... am vazut. nu doar la el. se aude, fatuca?

la alex nu cred ca am renuntat nici pana in prezent, are ceva pe fata, o privire de caprioara, un penis impresionant, 5 kile in minus, e single, nu mi-am dat seama. cert e ca unele mesaje mai lungi de 4 cuvinte ma fac sa ranjesc tamp si sa fabulez la o tigara despre cum el si cu mine nu mai tin minte ce faceam, dar era fantastic!

cand a trecut pe la mine, supusa unui alt viol alcoolic cu vin rosu, eram la 3 secunde de a ma face de cacat in direct prin niste declaratii probabil nesincere, prin implorari si plansete pe care le-as fi uitat a doua zi. asa am facut si cu primu'.

nu prea poti ramane amica cu fostu. mereu o sa vrei sa ti-o mai traga. iar, si iar... si iar. poate, poate.

May 20, 2012

Copiii- nu poti trai cu ei, nu-i poti impusca

e din fazele care ma freaca la melodie din ultima vreme. auzisem eu de ceva timp ca unele alapteaza ani si ani de zile, in nestire, da' nu mi s-a parut demn de atentie. pana cand vin strainii sa isi faca rating din mizeria asta.

femeile sunt proaste. -sa se simta alea proaste.- dumnezeule, simt ca ma repet. si cand zic asta, o spun din mai multe puncte de vedere. de la conversatii aberante cu iubitul pana la obsesii delirante pentru bijuterii de nichel si conversatii lungi si de cacat fara cap sau coada pe messenger. dar cand vine vorba de copii, cacatul capata proportii astronomice. zici ca toate tre'sa ne fi nascut cu vreo chemare materna in noi, si absolut toate tre'sa le intelegem pe saracutele gravide cu poftele alea scarboase si pretentiile alea miloginde si schimbarile de dispozitie stil rinocer-pisica. si, mai ales, toate tre'sa fim amabile si dragute si sa le laudam copilul si lupta asta pe care o duc cu lumea pentru a-si creste tzancul si pentru a-l face om.

poftim?

eu nu am treaba cu copii. absolut toti antipaticii aia fara dinti in gura incepeau sa urle cand incercam sa le zambesc. dupa 3 tentative esuate, numarate pe degete, am decis sa nu ma cobor cu intelectul la nivelul lor. nu ma strang, nu chicotesc, nu scot sunete de partz pe gura, il privesc cu scarba si lipsa de intelegere. nu pot sa ma apropii de ei, nu am tinut unul in brate. pe de o parte, pentru ca am o familie normala, fara diferenta de ani de zile intre frati-verisori, pentru ca nu am prieteni nebuni care sa ma faca 'nasa', si pe de alta pentru ca am impresia ca o sa-i scap. si atunci sa vezi problema.

dar sa nu divaghez. deci unele femei alapteaza pana copilul ala isi schimba dintii si merge la scoala. in partea ailalta sunt alea care ii dau praf din prima zi ca nu vrea sa i se lase tzatzele. desigur, vorbesc de mofturi, nu probleme medicale.  si alea care o fac sunt deranjate clar la mansarda. unele am auzit ca o fac sa nu mai ramana bortoase. unele o faca ca cica e sanatos. ii sanatos fix pula. dupa ce ca femeile habar nu au cat e minimul de supt- 6 luni pt neinformate-, cu ce se incepe diversificarea- hai sa le dam capsuni, suna bine, nu?-, si  ca ala micu trebuie spalat pe dinti/ gingii inca de cand il aduci acasa, ma, fetele, ma, ca la cur il spalati, da' in gura nu? doamne, sau si mai grav, is unele care le mesteca copiilor mancarea si le-o dau gata molfaita. toata greata din lume m-a cuprins cand am auzit scenariul asta scarbos, halucinant de rural, de iq sub nivelul marii, de scarbos, de inutil, de neigienic, de SCARBOS, ma repet cumva?

nu stiu ce sa mai zic sa nu lungesc ciorba, dar uneori ma ia capul cand aud ineptii de genul asta. si femeile am auzit ca chiar se distreaza cand stau cu boracul acasa. nesimtit sex, 2 ani sa stai degeaba, si sa ai si pretentii financiare doar ca ce? ca o sa aiba cine sa plateasca pensie pentru mine mai incolo? cu mame de genul, mai bine ING.

May 13, 2012

Cine si ce ma fute in ultima vreme - lumea se marita



Insist sa fiu seaca si capoasa, si sa mustesc in viziunea 'atinsilor' de complexe, frustrari si alti termeni de psihologie carora nu le stie vreunul cu adevarat sensul.

dar, pe bune, lumea a inceput sa se casatoreasca?

argumentatia e standard. il iubesc. bine, si eu, si ce vrei sa fac acum? nu ne plictisim impreuna. bitch please, nu mai fabula. simt ca e alesul. aici ochii mi se bulbuca brotaceste. de ce nu? poate cel mai cretin dintre argumente. vreau sa ma marit tanara. corect, si eu voiam, pana mi-am dat seama ca de fapt nu prea vreau. deloc.

fetele is nebune. si cand zic fetele, sa se simta alea nebune. pentru ca EU, si vorbesc strict de persoana mea aici, nu concep sa ma marit la 20 si ceva de ani, tragand mai mult inspre 20 decat 30. nu exista. eu am facultate. el are treaba. eu is grabita, el nu tine pasul. si apoi, toata parada: eu chiar vreau sa mi-o mai trag viata asta si cu altii. chiar imi doresc sa mai flirtez si sa one night stand, sa traiesc inconjurata pentru o luna de baxuri de servetele pline de muci si lacrimi, cu draperiile trase si nespalata de 29 de ore, in cea mai adanca depresie ca nu ma vrea nimeni si o sa mor si o sa-mi manance pisicile ochii, raspunzandu-i doar Ei la telefon. e hazul vietii. imi place prea mult incertitudinea, ideea ca nu stii pe unde o sa hoinaresc voit si cu cine peste 3 ani.

sa stiu de dinainte ca o sa devin doamna s, cand acum sunt donsoara A, sa stiu ca gata, aia e, si ca mi-am gasit un mini centru de maxi-univers ma doboara. pentru mine, a iubi un om nu e suficient sa ma tina langa el. vin, stau, nu raspund la mesaje de 'in ce dracu canal ai cazut', uit sa plec, urasc sa dau rapoarte si explicatii, pe scurt, sunt un fel de imatura. pentru mine e suficient sa zic unde si cu cine sunt, el vrea si deadline. nu.

plus ca e tot circul ala cu familia si traditiile si cacatul ala de rochie care o sa fie hidoasa ca din romanele lui king, plus ca tre'sa ti schimbi actele, sa ti faci credit pentru casa, sa te umpli de vergeturi ca nah, casatoria fara tzanc e seaca, sa il vezi in fiecare afurisita de noapte langa tine in pat, si sa te abtii sa nu-l repezi, ca totusi, saracu n-a facut nimic. doar a sperat ca daca te arata ca pe un obiect denumit 'nevasta' o sa te faca fericita. sa moara zizi, asta a crezut?

May 10, 2012

1 mai din 2 in 2 ani

ultima oara tremuram cu mucii in barba uitandu-ma la tacerea mieilor in 2 mai, mi-am uitat geaca de piele la gazda, am scapat cu viata dintr-un autostop, am baut singura, sufeream erotic.

anul asta a fost excelent. mult mai bine organizat, am platit, am fost servita. drum scurt, ca am dat peste A4, nu e mit. camera ieftina, ca cica avea baie la comun, adica 1 la 2 camere. in masina am mers cu alex si lori. fatza mea cand am auzit era...priceless. inside joke.

am exagerat cu mancatul, si se vede la cantar 1 kil. de pashte slabisem 1, apoi am revenit la normal, acum m-am ingrasat unul. in viata n-ai cum sa castigi.

am fost si in costinesti-pustiu, si in neptun-olimp- pustiu, si in mamaia- ca de obicei, un jeg de statiune cu nisip atat de fin ca nu il merita, in 2 mai , mangalia- unde am hranit lebede si m-am ars pe tzatze, si , DESIGUR, in vama. 1 mai fara vama e ca sexul fara orgasm, pointless.

acolo, in mediul meu, m-am dezbracat de toate conventiile aka nu mi-am luat sutien, mi- am facut curaj, si am reusit sa intreprind ceea ce visam de ani de zile, o baie la 17 grade. si am reusit, m am balacit pana mi-au amortit picioarele, parasica, bratele, si pana mai voiam. masochista.

am baut cu masura, am cantat la multi ani, am stans scoici sa le dau cadou, in fine, a fost si distractie, si betie, si plin de glume, si cu ceva poze, si cu un pic de sex, si cu arsuri solare, si cu urlat la meci si cu noi cunostinte. a fost un 1 mai in 2 mai, ca daca era in vama, mai intarziam pana-mi aminteam all the awesome shit i did.