Oct 17, 2013

Am treaba

Am 35 de ani si traiesc in strainatate. Tocurile de 10 nu mi se infig in flegme si lumea e amabila si calma. Am reusit sa ma calmez si eu. Pentru ca muncesc si fac bani.

De ceva vreme, nu mai reprezinta pentru mine o mare problema niste pantofi de 500 de euro. Sau niste cercei cu diamante. Iar pentru sotul meu, o bomboana de jaguar in garaj e floare la ureche. Pentru ca munceste si face bani.

In cabinet nu ma freaca nimeni la cap. Sunt profesionista si rapida. Execut bine si corect o sumedenie de manevre, iar figura mea angelica place omului, inaltimea mea nu-l ameninta si il calmeaza. In fundal am ales azi un post de jazz. Maine o sa am chef de lounge. Vinerea pun rock. Pentru ca muncesc si fac bani.

In scurta pauza de cafea neindulcita, dau telefoane incoace si incolo. Copilul e bine, lucreaza la un puzzle complicat. Iubitul meu sot e bine, se uita pe un site de ceasuri; are chef sa isi faca un cadou de ziua lui de peste 2 luni. Pentru ca munceste si face bani.

Am uitat sa mananc din nou, dar am treaba. Inca 4 ore de stat pe scaun, in miros de ulei de cuisoare si hidroxid. Am chef de un ceai verde intr-un loc scump. Dar rezerv o masa pentru ora 10 seara intr-un restaurant din centru. Precomand meniul si vinul, contra unei sume oarecare. Pentru ca muncesc si fac bani.

Ajung acasa dupa amiaza si mi pup fetita cu dor si dragoste. Ii dau sa manance, ii vorbesc, ii arat un film, povestim si ne jucam. Vine taica-su cu un buchet de 7 lalele pentru mine si niste ciocolata belgiana pentru a' mica. Nu e sezonul lor inca. Dar munceste si face bani.

O bagam pe fetita in pat, noi ne retragem sa ne schimbam. Ne sarutam cu pasiune, nu ne incurca multe haine. Ne a fost dor sa ne relaxam unul in compania celuilalt. Pare ca vrem sa mai facem un copil. Ne permitem. Pentru ca muncim si facem bani.

Fileul de vita a fost delicios, iar ile flotantes, mai pufoase ca niciodata. Sunt ametita si cu respiratie dulceaga de la cabernet'ul ala. Sotul are chef de joaca, isi agata mainile in parul meu si ma mangaie pe sani.

Am 35 de ani, o familie, o cariera si atat de multa treaba.

Dar nu uit sa le spun ca ii iubesc, si ca mami, respectiv 'draga mea' are mereu timp pentru ei dupa masa si in weekend. Si cu atat mai mult la 2 luni, cand mergem in excursii.

Pentru ca muncim si avem bani.

-straniu, nu?-

2 comments:

D.M. said...

:)) scris de tine?

denkamiko said...

imaginatie total concretizabila. da