Oct 14, 2013

Cum se simte dragostea 2

Bullshit. Eu mă înșel. Recunosc pe față că rar, în fapt fiind mult mai des. Am gresit. Am comis o mare eroare, din sictir, scârbă, superficialitate, imaturitate și lipsă de îngrijire.

Am reflectat, am tras concluzii. Sunt o tâmpită uneori.

"dragostea, scumpa mea O.,"...

O femeie nu poate inflori si nu se poate dezvolta pe toate planurile fiintei sale langa un baietel. un baietel care nu te motiveaza, te leneveste, se lasa pe tanjeala si 'merge si asa' cantareste enorm, si nu il poti trage si cara in spate la nesfarsit. 

O femeie are nevoie de acel gen de om care, cand pune mana pe umarul tau, uitandu-se in ochii tai si rostind calm o replica ferma din doua cuvinte, inlocuieste cu succes un tub intreg de diazepam, o sticla de jumatate de vodka, the notebook in reluare, un tors de pisica sau 3 ore de shopping. fiecare femeie se relaxeaza in felul ei. 

si femeile adevarate pot iubi doar barbati adevarati. 

"dragostea, scumpa mea O.", nu trebuie niciodata subestimata. nu-ti bati joc verbal de ea, si nu trebuie sa o iei de-a gata. nu o fortezi, artificial. o cultivi. muncesti pentru ea. suferi, te zbati. asculti cu atentie, exprimi clar. discuti. nu minti. privesti in fata, respiri alt aer, imprastii alte impresii.

arzi pe dinauntru, te trezesti fericit dimineata, cafeaua nu mai e amara, chiar daca e neagra. te lipesti cu pieptul de spatele lui cald si putin transpirat, cu inima bubuindu-ti de afectiune. prin cap iti trec momentele in care te-a facut sa te simti unica femeie din lume. cea mai alintata. cea mai mangaiata. cea mai frumoasa si mai desteapta. cea mai afectuoasa si cea mai puternica. singura, cea care se imbina cu el ca jumatatile unui fermoar delicat. 

ii numeri degetele lui in mainile tale si le saruti pe furis. ii ciufulesti parul pe ceafa. il pupi pe frunte.

iar sexul se cheama dragoste. pielea iti frige, aproape te doare de dorinta de a-l sti in tine. esti sensibila la fractiunea lui de atingere, tremuri de cald. respiri sacadat si te gandesti la el. ii soptesti numele, apoi i-l spui, apoi i-l strigi. brusc, sa-i spui 'te iubesc' in momentul ala nu mai suna a vrajeala ieftina, a spontaneitate erotica. ci pica la fix, in momentul in care el e al tau si tu existi doar pentru el, atunci, maine, si pentru totdeauna. nu te concentrezi atat pe placerea fizica, ci pe senzatia pe care ti-o da apartenenta, exclusivitatea, siguranta, increderea de a dărâma muntii in doi. miscarile senzuale orizontale sunt o componenta a ceva mai mare ca pana atunci. nebanuit de mare. 

sa iubesti presupune a cladi si a reconstrui impreuna pe terenuri propice. a iubi inseamna a o lua de la zero, orbeste, aruncandu-te in gol, sperand pentru ceva mai bun, si pentru ceva mai mare decat viata insesi. si ai surpriza sa constati ca nimic nu e cum credeai ca e, ca totul e de o suta de ori mai colorat si mai dulce. ca ai trait pe nisipuri miscatoare pana atunci, si cat de atipic de bine e sa ai o fundatie solida. 

ca orice ai fi facut pana atunci se uita si se pierde in atemporal. ca o iei de la capat cu emotie cruda si sincera, si cu o inocenta din ce in ce mai putin sovaielnica. 

cand iubesti, minim jumatate de tine nu ti mai apartine cu totul. 

dar el o completeaza cu partea lui. 

balanta se echilibreaza. 

sufletul se domoleste. 

cautarea se opreste.

anxietatea dispare. 

cand iubesti...

'draga mea O."...

dar stii si tu.

No comments: