Mar 5, 2014

Mitul maturitatii- un bulgare de bullshit

Am momente cand ii ascult si mi se zdruncina lumea. Am momente cand le aud si mi amintesc de ce agenda mea are atatea nume de Ei in ea. Fiind femeie, stiu si aud cum gandesc ele, si nu mi-e facil sa le iert pentru complexele pe care mi le-au creat flecarind in fata cafelei lor diluate. Si desi nu ma pune jos una, cand se strange o armata de pizde, an dupa an, cu acelasi fixuri si aceleasi replici, nu poti sa nu te intrebi daca nu esti tu o idioata, sau doar te inconjoara un cocolos de vipere cu blana de hermelina. Pretioase, ce naiba.

Discutam zilele astea cu 2 tipi. singurei amandoi. unul vrajeste pisuline de anii 1-2-3, iar altul isi doreste una minim de varsta lui. Ma intreaba daca nu am cu cine le face cunostinta. Zic, nu, draga, pentru ca alea de le stiu eu is luate. si, in plus, am auzit foarte bine si stiu din x surse ce vor gagicile de varsta mea. 

si lista e simpla: vor un tip mai mare. ca ani. care, chipurile, sa fie mai eficient emotional, si mai matur in creier. care sa le tina deschise portiere, sa le duca la cine si dineuri, sa le stranga pe dreapta in brate si sa le sarute de-a stanga, care sa le desenze in culori pastel asternuturile si care sa le umple weekendurile cu cele mai scumpe city break-uri. la munte ori mare, depinde de anotimp. 

si mi -am dat seama ca pe femeia normala o doare intre picioare daca ala o asculta, sau o intelege, sau o sprijina. astea sunt chestii normale, pe care le face orice tip normal intr-o relatie de afectiune. nu incepi o relatie cu unul care nu te respecta, iar varsta nu e un criteriu. poti sa tratezi femeia mizerabil de la 14 la 44 de ani.  

am realizat ca femeia normala poleieste dorintele ei materiale mizere sub o aparenta nevoie de stabilitate. un barbat mai in varsta are bani si de embassy, si de piese la tnb, si de sinaia, si de x6, si de hotel hilton. o femeie are nevoie sa fie si plimbata, si pupata in fund, si imbracata de la jolidon. iar un tanar, la inceput de drum, are un card ratb si 2 perechi de blugi, mananca de la cantina si plateste chirii mari pentru zone dubioase. pai cum sa mergi cu 104, pana in pantelimon? ti se agata ciorapii drecu. ti se abrazeaza tocurile.

iar povestea ca o tipa de 20 se potriveste cu unul cam de 26 e de asemenea un mit. tipul ala are 6 ani in plus experiente de viata care l au ingenuncheat, șutat adânc in cur si bagat cu capul in noroaie. are piele mai groasa, a trecut prin mai multe end of the world-uri, a vazut ce inseamna o femeie frumoasa, o femeie pasionala, o mincinoasa, infidela, adorabila si iubitoare pe rand. ideea e ca si-a scos nasul din cur, cronologic, mai mult timp, si a ascutit simturile, si-a slefuit convingerile, crezurile.

diferenta intre barbati nu o face varsta, bai. o faci tu, ca femeie. daca tu esti o femeie care sa merite, el va da. pentru ca barbatii sunt deosebit de generosi cu the one-a lor. 

indiferent ca au 25 sau 45 de ani, vor da. 

Da' poate nu meriti. si, la urma urmei, de ce ai merita? 

ipocrito. 

3 comments:

Anonymous said...

Daca tot nu ma suportati,de ce nu luati un pistol sa ma impuscati???oricum nu vreau sa mai traiesc pe lumea asta...impusca-ma daca ma urasti.

denkamiko said...

semneaza te, sa te gasesc

No One said...

Iti dau dreptate. Si ptr mine sub 22-23 e o gluma proasta. Adica e loc si de una mai rasarita acolo dar hai sa nu ne imbatam cu apa rece. E o diferenta vizibila intre una sub 22 (cica fata matura, fata de pulalaii din jurul ei) si una peste 25. Ca sa nu ma zic peste 30.