Nov 7, 2017

ma temeam de 30?

lol, sa i vezi pe fostii. ca si ei fac 30.

dar stii ce o sa faca ei?

o sa schimbe scutece sau o sa se intereseze de crese.

inca rad pe sub gene de cat de idioti pot fi.

nunu, sunt rea.

si-mi place.

ma temeam de 30 pur fizic, de riduri, de cur lasat, de vergeturi.

riduri n am. fundul il duc la sala si s a bombat de nu incape in blugi de ferm si misto ce e. vergeturi n-am avut niciodata. joke's on you.

ei si cica...cica... fostii mei is casatoriti si se si reproduc.

mai sa-mi fut una, ce surpriza pe mine.

cand ai o isterica de nevasta, n ai altceva ce sa faci in nopti lungi si reci de iarna decat sex.

era sa mi o ard super superior de cat de misto va fi ziua mea, fata de a lor. deja suna marfa.

eu, cu prieteni, cu bass, cu droguri, cu sex, cu pizde, si ce pizda mea mai vrea ea pe langa.

si ei. EI. cu isterii, cu tort bashit cu frisca, in familie, caldura insorportabila( is nascuti ca si mine, din mai incolo, la cald), transpiratie, transport, focusat atentia de pe ei pe al/a mic(a). nasol pentru orgoliul lor masculin. desi, poate pierd din vedere, dar am constatat ca dupa ce te iei, ajungi a 3a roata la propria-ti bicicleta. yas.

niciodata nu m am simtit mai bine decat de ziua mea de 30 de ani, si inca n a venit.

sunt libera.

beat that, fuckers6 comments:

Anonymous said...

Come on.. just give them up already :) de ce te mai stresezi pt ce fac fostii? The past is the past... live on, live well.

denkamiko said...

ma stresez chiar mai putin decat ei cu nevestele, trust me.
give them up? why? revenge is best served cold, chilly and with a bit of a bitter aftertaste. just so they know they fucked up. like i alwaaaays told them they would

Anonymous said...

Revenge.. that sounds interesting. Sunt curios ce au facut fostii tai de te-au futut la icre in halul asta :)

denkamiko said...

ipocrizie. nici mai mult, nici mai putin. am tolerat multe scapari de genul ' ce buna e aia, ce as fute o', dormit cu ele, party in 2 sau grup. am investit prea mult timp in ei fiind o gagica negeloasa, neposesiva, sexuala, ca sa fiu data la o parte de unele care nici nu stiu bine unde le e clitorisul sau ce vor de la viata, dar stiu sa puna piciorul in prag fix pe slabiciunile lor.
adica fix ce fac eu azi, dar in calitate neoficiala. poate eu nu contez la fel de mult ca ele. dar cuvintele dor.
desigur, daca le pricepi

Anonymous said...

La 30 poti deja sa dai lectii unora de 20, si nu cred ca n-ar aprecia. ;-)


https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1899580286

Linda Gibson said...

Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446