May 13, 2009

Petale de soc


Il astept sa vina,desigur,autoinvitat,in barlogul meu.Nu am schimbat asternuturile,pe care tot el si-a depus cu delicatete masculina o talpa numaru' 45.Pentru ca nu am dormit in ele,da.
Ma sufoca peretii,as fi vrut sa schimb locul tablourilor,dar mi-e frica.Sa nu cumva sa deranjez praful de pe sticla,sa cada intre pufii covorului shag de unde sa nu iasa in veci si pururi.
Trebuia sa vina la 3 apa calda,o astept de ceva vreme...sunt imputita,spiritual vorbind,vreau sa ma curat.
Am vorbit cu Martorii lui Iehova.Presupun ca le-am speriat/revoltat pe saracele fete cand le-am zis ca doar fiindca mi s-a inculcat in cap la 7-12 ani ideea de Dumnezeu nu pot fi eu cu adevarat atee.
A fi blogger e o meserie.Abia astept primu' salariu,la anu si la multi ani.Am sa rog lumea sa dea click,poate ca asta e sistemul de plata.
A fi blogger e o ratare.Cica daca nu e stiintific sau amuzant,nu are rost.Cica jurnalul il poti tine sub cheie,in fundul dulapului,cum fac eu cu amintirile mele de la 16 ani.Sau le poti tacani in Word,si cand te mananca emisferele,transmiti impusul in format digital.Apropo de asta,e posibil sa scot la lumina unele eseuri dragalase de acum un an cand m-a lovit Bucurestiul in toata splendoarea jegului sau.Dragalase inseamna enervante.
Serie de metafore cu copyright:atingere de martipan(nush ce e ala martipan,dar mereu am vrut sa folosesc cuvantul).Aripi de lila(imi place cum suna lila,atat de gay).orizont de portative.oja de buze.frunze de ceara.privire de vata.voce de mosc.linii de vibrare. Asta a fost un exercitiu de imaginatie facut mai demult,in conditii general sexuale.Daca vrei,completeaza lista,da' sa sune original,ok?



Aceasta este tentativa mea din start esuata de a compune ceva poetic.

4 comments:

Anonymous said...

Este un inceput si acesta!

Alexandros said...

Sa inteleg ca nu sunt singurul care considera marele Gri jegos?Woeheee!I am not the only one.

Gem DeDude said...

Mrtipanu` ruleaza. Am primit eu anul trecut de la gagic niste bomboane inimioare (din greseala) cu martipan . Ori il iubesti, ori il urasti...
Textul tau poetic suna ca desenul meu din afara starii...

Anonymous said...

Hey da...Eu salariu nu am primit inca dar tin sa precizez ca astept prima pensie. Cat despre curatarea spirituala...sugerez o tavaleala in doi intr-un camp cu iarba si flori marunte in plina zi pana seara spre a uita de cat de "bine" intri in rolul unui bat de chibrit cand esti inchisa in casa.

P.S.What about ochi de ciocolata, lumanare de gheata, cub de litere, fulgi de lumina, voce albastra, zbor lila, fan de vata, curcubeu de ganduri, ochelari de flamingo(roz).