Feb 10, 2010

Blogul ca literatura de w.c.


In loc sa citesc etichetele de sampon over and over again...
Dar nu orice blog e literatura de buda. Eu nu vreau sa citesc pe tron filozofeli ermetice. Sau infatuari super non-subtil exprimate printr-un vocabular 76% neologic. ceva in genul " In padurea cu alune, aveau casa trei pitici. Vine pupaza si spune:
- Simptomatic, idiosincrazia dilematica îsi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant..." E clar ca VREAU sa ma cac in momentul in care retina mea inregistreaza asta. DA, stiu, sunt o ipocrita, folosesc niste cuvinte prea mari pentru inaltimea mea. Dar macar e amuzant cum pot folosi " cacat " si " retina " in aceeasi fraza.
Eu sunt fata. Deci n am chef sa citesc despre : a.gadgeturi b.ultima versiune mozilla/windows c.haine de lux d.machiajuri, macheluri e.coafuri f.politica g.fotbal
Ca om, as vrea sa citesc jumati de pagina web amuzante, ironice, sarcastice, gandite inafara trendului. Nu as vrea sa fiu jignita aprioric prin constructii ca " dragi cititori cretini". Nu vreau povesti redundante despre cat de idioti sunt "cocalarii", cat de naspa e sa fii roman. Nu ma intereseaza nici stiri comentate prin viziunea proprie, evident diferita de original, argumentata solid si subtil frustrat de neputinta de a putea schimba ceva...... God! Vreau sa citesc ceva bun!
Scurt, la obiect, amuzant, relaxant, accesibil.
Hai sa facem literatura de w.c. !



Adaugire Ulterioara- Apropo la ce am publicat cica zilele astea, continuu sa ma sperii mai mult si mai mult de cat de dereglati sunt blogerii. E absolut inspaimantator. Bloguri emo, bloguri suicidale, bloguri filozofice, bloguri introspective, bloguri tech, bloguri de cacat. Simt nevoia sa ma repet zicand ca ma infricosez.
Astia n au inteles absolut nimic din blogging...

5 comments:

Anonymous said...

God, referitor la adaugirea ulterioara, tu esti cam limitata, nu? e ca si cum ai zice "e inspaimantator ce am aflat.. oamenii fac sex in pozitia X, in pozitia Y, si-o mai dau si-n gura, vai ce ma infricosez, astia n-au inteles nimic din sex."

Joker said...

Atunci ...cred ca trebuie sa-ti iei niste carti scrise de clasici si sa le imprastii prin casa.Inclusiv in WC. Un Hardy ar merge cand esti deranjata la stomac :P

Anonymous said...

"bloguri de cacat"... acolo-i al meu :P

Unknown said...

Inconștientă, și tu faci un blog filosofic...în felul tău...oricum toți suntem oricum în căcat, așa că să faci un blog de căcat nu e chiar așa mare dramă...măcar faci ceva și nu te-ai scremut degeaba...a ieșit ceva acolo...maroniu...dar a ieșit...Oricum cea mai importantă e igiena de după;)

David said...

da, blogul meu e mai "pretentios", dar in limbajul meu "filozofic", iti dau dreptate. Ba mai mult, ar trebui sa ne inhibam dorinta de a scrie...

Imi place stilul tau ca nu e obositor. Insa exista os pentru orice caine.