Mar 25, 2010

De ce pe tine te fute si cu mine face sex


Sau, ode mie. Dar suna prea banal ca titlu.
Fatucile moderne imi intra ca mustele in ochi datorita coloritului-paun pe care si-l expun cu mandrie: unghii rose asortate la camasi roz si machiaj pinkish, ori aceeasi combinatie pe albastru, verde sau violet.
Domnisoara e ingrijita, manichiurizata si pensata, hidratata si accesorizata. Dar de ce?
Mi-am construit mai multe teorii, tigarind pe strada sau in apropierea lor, si am ajuns la una satisfacatoare... Nu e vorba ca se simt ele bine. si eu sunt fata si nu ma smulg la 3 zile, nu ma ojez la 2 si nu ma dau cu crema after every single fuckin shower. ca eu ma simt bine si mai padureanca, asa, ca stiu ca nu se observa. altceva trebuia sa fie radacina.
se duc la sala sa arate bine sau asa fie sanatoase? oricum la 20j de ani nu te paste mortal vreun aterom, nu e de sanatate. o fi pentru a eluda celulita? posibil. si eu am celulita, si cunosc si fete mai slabe decat mine care au. nu e de la asta, ca nu trece.
Mai vad pe strada domnisoare imbracate fistichiu si machiate fara logica,dragute de altfel, si nu pot sa nu il intreb pe companionul meu daca le doreste. raspunsul e invariabil: da, merg pentru o seara, asa.
Si asa imi aduc aminte de mica greseala a vietii mele de a ma fi culcat cu el din prima, ametita de amintirea crushului de acum ceva ani. Nu ma asteptam sa ma sune a doua, a 3a, a 4a zi, dar ma suna de 2 ani. Judec la rece...de ce? Sunt constienta de faptul ca nu ma dichisesc inainte de a iesi in oras, nu am un stil vestimentar distinct si habar n-am sa asortez fardurile. Am solduri preistorice, simboluri ale fertilitatii, unghii scurte, bune doar de forat intre dintii altuia. nu sunt exactly frumoasa...doar suficient de futabila.
deci, cum de eu am ajuns dintr-o aventura de o noapte un fel de aventura de o viata, si unele scriu la tabu si pe forumuri ca nu se lipeste niciunul de ele, desi sunt fete si femei de succes, dispunand de mijloacele necesare pentru a fi OMG?
pentru ca universul exista si dincolo de o colectie de posete sau pantofi, dincolo de o viata profesionala plina si mult mai incolo de disperarea usor intuibila. o fi cel mai erogen organ la suprafata glandul ,dar ai nevoie de mai mult de un vagin. odata ajunsa in pat, pe podea sau masa din sufragerie, hainele pica una cate una, iar complexele partial tratate la sala ori salon se dezlantuie. STII ca se vede alunita si ca fundul are forma de brocoli. stii ce vei simula pentru a cata oara un orgasm, doar pentru ca respectivul penis e mai subtire decat media generala alcatuita in Unica. dar nu stii ca astea se simt in aer...
si cand dupa ii demonstrezi cat de feminina esti, dorind sa fii tinuta in brate, in loc sa l intrebi daca mai are vin sau saratele, iti demonstreaza si el ca nu esti ceea ce vrea nesunand. nu tine de cat de bunaciune arati a fi la o cafea sau la film.
tine de cat de tare il poti invalui si cum il poti juca pe degete mai imperceptibil decat el pe tine, de cat de repede te vindeci dupa o limba, o declaratie mincinoasa sau dupa un futai.
Nu am avantajul unui aspect ireprosabil, al unei griji minutioase fata de mine, ci pe cel al formei clepsidra si al capacitatii mele nelimitate de a-l face pe respectiv fericit nesimuland niciunul din cele 100 de orgasme pe noapte. Si, poate, pe cel al provocarii unui alt orgasm, cel mental.

3 comments:

Alexandros said...

Ui ui ui cheese me no lickey.:)) Tare postul.Ai omis categoria fetelor "cu dichis", a alora de poarta boneta si vorbesc subtirel.Alea de asculta nouvelle vague si se vor culmea modestiei.
Si care se tin una de alta de toarta.Alea nu merita futai.Ori bukake ori viol.Punct.

Anonymous said...

Alea 100 de orgasme pe noapte le ai singura, sau cu cineva?
Ma rog, inteleg ca ia incredere in tine cu nemiluita. Pacat ca nu scrii pe Pandora, alea probabil sunt de tipul celor pe care le descrii tu aici.

denkamiko said...

nush, tu ce crezi?
airamas indragostit de avatar sainteleg?