Aug 12, 2010

Pizzda off limits


Gata, power lady stie ce vrea. Sa fie gadilata, plimbata, alintata, pupata, si in general toate secaturile alea care umezeste orice femeie cu cel putin o lobotomie la activ.
Si am sa cer asta pentru ca pot, pentru ca universul graviteaza in jurul pizdei. Vreau sa vad pana unde se intinde disperarea sau ambitia. Am planuri pentru ambele cazuri, si tocmai de asta trebuie sa renunt la alcool.
Am baut o vodca acu vreo 2 nopti si intr-adevar m-au apucat niste calduri de la gradele alea. Trebuie schimbata stratagema.
Am auzit de la experti ca sunt complexata de faptul ca mi-am tras-o doar cu barbati nepotriviti. De fapt erau baieti, si mie astia imi plac. Am aflat deja ca nu poti avea incredere in barbati. Iti promit ca aia, si aia, si iti promit bastonul de maresal in pat, ca dupa aia sa te dezamageasca mai ceva ca un tzanc mucos, disparand in ceata fara vreo explicatie.
Si tocmai de aia, daca vine cineva la mine, sa si scoata din cap pretentia sa il conduc pana la usa a doua zi. Aceste 'dezamagiri' m-au pus in pozitia de a putea emite pretentii si de a nu ma caca pe mine cu saptamanile daca am facut doamne-fereste vreo greseala sexandu-ma dupa mai putin de 32131 de ore de intalnire. Power lady a luat shut si a dat gol.
Patul e gol. Si asa va ramane.

6 comments:

David said...

Cand intru pe pagina ta citesc David- ma calmeaza. :)) Cei care intra de la tine pe blogul meu, cu siguranta vor fi confuzi. :))

Si totusi, as spune acelasi lucru despre blogul tau, Denka Miko- ma calmeaza.

Anonymous said...

gata, m-am lamurit, te-ai prostit.
te-am luat de tanara si entuziasta, de aroganta si sexploratoare, dar m-am inselat. erai doar in curs de prostire. si ti-a iesit.

crezi in vraci si-n studii ale cenusiului, renunti la sex, drugs and rock and roll din cauza unei iluzii pe care te-ai incapatzanat s-o crezi mantuirea singuratatii. ma bucur ca nu mai bei, ma enervezi ca fumezi si imi pari batuta-n cap ca nu te mai futi.

insa, cel mai grav mi se pare ca te-ai lobotomizat facandu-ti si cruce si golgota si dumnezeu din asta. pula mea, parca te ducea mai mult capul.

pana la 25 de ani o s-ajungi sa nici nu te privesc cand treci, pana la 28 o sa te mariti, iar pana la 30 o sa te crezi fericita.

simte-te libera sa ma cenzurezi, eu am facut-o cat am putut.

denkamiko said...

ne cunoastem si nu stiu eu?

Anonymous said...

si nu si da, conteaza mai putin, sunt suficient de arogant incat sa-mi permit sa te irit fara sa ma prezint

denkamiko said...

u suck in bed

Anonymous said...

cand am ce :D