Sep 16, 2010

I die a bit at a time


Nu mai rezist!!!!!!!!! ma refac din ce in ce mai greu dupa o noapte nedormita, fac prostii din ce in ce mai mari cand beau, si cele mai mari de cand sunt singura. nu ma culc cu xyz, dar doamne fereste sa fii in preajma mea cand ma dezlantui.
si nici asta nu mi mai aduce nicio bucurie.
azi am avut un fel de episod depresiv combinat cu febra si atac de panica. stateam sub plapuma, tremuram, ma leganam singura si plangeam. de ce? nu stiu, asa simt eu...
am citit undeva o caruta de prostii in care as vrea sa cred. e o dorinta personala in genul celei 'mi-as dori sa ma dau cu fond de ten'. stiu foarte bine unde gresesc. prioritate versus optiune.
bai, dar nu pot!!! nu pot sa i spun boului sa mi care bagajul pana sus, si nu pot sa i zic ca ma supar daca nu mergem unde vreau eu. nu pot sa ma alint sa obtin ceva. sunt atat de inteligenta, dar atat de proasta ca nu ma pot pisici. puteam sa fiu amanta de afacerist, puteam sa ma plimb prin viena si paris, puteam sa merg intr un alt restaurant in fiecare zi. dar nu, eu stau acasa si citesc. ma doare in bascheti de excursii si elita, atat timp cat nu sunt eu cea care le ofera. sunt o pizda proasta din aia care crede ca poate sa cumpere tipul de langa ea. eu fac cadourile, eu platesc nemteste, si pentru asta am primit ulterior la schimb o pereche superba de pantofi rosii. costul lor nu mi acopera mie costurile de-a lungul timpului, si sunt atat de cretina, pentru ca stiu ca exista si tipi care s-ar balaci in rahat pentru una ca mine, dar prefer sa mi tarai eu orgoliul decat sa i las pe ei. sunt prea mamoasa. si nu am incredere in mine ca pot fi iubita daca nu investesc material.
molecula cu molecula, mor. m am apucat sa citesc bacovia sa mi intretin starea de cacat.
cum rezolv eu problema asta? cum se face ca stiu ca pot sa am aproape orice tip imi doresc dar nu apare de nicaieri ratatul ala care sa mi puna capac? ratatul ala caruia sa i zic absolut serios ca in relatia noastra nu exista sex in 3, si nu exista sa nu dai dracu un mesaj de noapte buna in fiecare seara.
unde pizda ma-sii se ascunde boul ala longilin, pe care sa mi l doresc doar pentru mine?
hehe, si asta e doar o fantezie de a mea.

11 comments:

Unknown said...

ce modesta esti in postarea asta ;))

springisyettocome said...

faina postare

Anonymous said...

probabil ca te uiti unde nu trebuie.

Anonymous said...

damn... that shit is wack!!!
si imi place si comentariul lui anonim... cu siguranta te iubeste in secret...

Anonymous said...

@iulianvlad: n-o iubesc in secret, sa stii :))
nu neg insa ca as face sex cu ea.

denkamiko said...

mama ce cute sunteti!!1

Anonymous said...

multumesc.tin sa precizez ca nu am nici o legatura cu anonimul care a comentat la noul tau post. acela e doar un imitator, adevaratul anonim sunt eu :P

Matasarel said...

Nu iti cara bagajul pina sus?!?!? Apare el...

stefan__rizo said...

cred ca nu tre ' sa cauti un bou ci un magar

Anonymous said...

@anonimu' care face sex cu ea..
good for you man...
i'd tap that too if i were in that position... i guess...

Grin said...

mikko nu raspunzi mai pe nicaieri :d
sts