Oct 4, 2010

E.E.


Stiu ca sunt o mare experta in relatii...le altora. Cand vine insa vorba sa ma acuplez emotional cu cineva, deja sunt plictisita de acelasi scenariu.
Da, iar zambete, iar pupici furati si saliva aluia pe buze. Iar o sa ne futem si o sa beleasca ochii precum cepele cand il trimit sa isi spele mataranga. Iar o sa si dea drumul si prezervativul ala o sa imi fashaie pe creier. Iar ne dam jos unul de pe altul, mergem la baie, ne intoarcem in pat.
Va trebui sa cladesc eu aceleasi conversatii despre nimic, dar amuzante, in timp ce el se uita, plictisit in sinea lui, la mine. Pai, cum dracu altfel?
Noaptea o sa bem o sticla intreaga de vodca si o sa mi dau drumul pe tot patul, iar a doua zi il trimit semi adormita acasa: stii unde e usa, nu ai nevoie de cheie.
Acelasi, acelasi, acelasi scenariu. Indiferent daca e un tip frumusel si aproape entertaining alcoolizat, sau un tip cu care chiar as vrea sa impart patul si banii de mancare. si un pic mai multe amintiri.
Am auzit de zeci de ori ca ceea ce imi doresc nu se gaseste nicaieri. Erau replici zise cu ciuda si inferioritate doar pentru ca cei care le spuneau nu se incadrau in limitele trasate de mine. Era normal sa mi simta indiferenta in timp ca stau dedesubt si sarcasmul de dupa, din dush. Era normal sa fie barbati talambi care sa nu aiba timp (chef) sa lupte pentru ceva cu adevarat nonconformist, cedand ca fetitele dupa prima replica de respingere tachinata.
E normal si facil ca, in loc sa stea dupa capriciile mele care il testeaza ca un radar, sa se duca dupa o paparuda care ii trimite o bezea. ca atat a invatat ea, saraca, pana la 22 de ani. uneori, si mai departe de atat.
ce mai, experiment esuat. nu am nevoie de o relatie momentan. cred

24 comments:

Anonymous said...

Pai...si ce cauti mai exact? Pe langa unu' care sa reziste nebuniei tale de testare continua...

Anonymous said...

...deci asta a fost #12...

David said...

Cat timp continui sa scrii, eu sunt de-acord cu tine. :)) Nu ma intereseaza ce spui, si nici pe departe nu as veni cu sfaturi plictisitoare.

Anonymous said...

Cu cat vei creste, cu atat pretentiile tale se vor inmulti, deoarece sunt proportionale cu varsta. Iar cand intalnesti pe cineva de care chiar iti place, inconstient(sau nu!) cauti motive sa nu-ti placa. Eternul scut al tinerei haotice care nu stie ce vrea...ci doar are impresia ca stie.

denkamiko said...

nu fac compromisuri. in plus, e plina lumea de barbati, si eu am timp pentru verificari

Anonymous said...

Compromisuri?! Sunt prea racit ca sa rad cu pofta in clipa asta:)
Cuvantul asta "compromis", eh...ce simplu e de scris, de rostit. Si e cel mai bun refugiu in unele momente.

denkamiko said...

te ai legat doar de un cuvant. si o dai in fraze induiosatoare in care stii ca nu cred

Anonymous said...

M-am legat de raspunsul tau. Normal, tu nu crezi in nimic, ai harul asta de-a te refugia mai rau ca evreii in vremea Holocaustului. Cum iti place si te stimuleaza ceva, cum se naste o teama in tine. Urasc asta la tine!

denkamiko said...

cat de bine ma cunosti, mai exact? :P

Anonymous said...

Atat cat trebuie incat sa am dreptate.

Anonymous said...

it's so mooshy...
i think i just shed a tear...
(ma refer la comentarii):))

Anonymous said...

Tu esti acel Vlad din sintagma "Vlad si Alex"?

No Mo' said...

Cam asa sunt si eu, cu mici diferente, in afar' de faptu' ca-s baiat :) Te inteleg 98%.

Anonymous said...

@anonim... Are you talking to me? Better talk to my little friend...

Esqvilyn said...

Cat timp oferi ceea ce pretinzi banuiesc ca e in regula. Altfel sunt doar pretentiile unei parti.

Esqvilyn said...

Oricum, e incredibil cat de mult pot sa semene fantomele din virtual :).

denkamiko said...

m-as lauda, dar nu stiu de unde sa incep :) oricum, ai vazut mai recent ce pretentii emit; ma intereseaza mai mult backgroundul si pregatirea decat sa stie sa gateasca.
cat despre fantome...unde?unde?

Esqvilyn said...

Despre fantome ... mi se pare ciudat cum cineva alege sa-si descrie public cele mai intime trairi (spre exemplu sexul nebun ce, desigur, semnifica pe de o parte contopirea cu universul, pe de alta parte apartenenta la o lume alienata, roasa de trairi animalice, spre exemplu scremutul pe WC care, desigur, e un simbol pentru destinul de a te scalda printre mizerii umane), dar nu-si arata chipul (cu alte cuvinte: "manca-v-as, uitati ho poza cu mine, sa vedeti cum va arata idolul la fatza").

denkamiko said...

te iert pentru inutila divagatie cu aer de misto. majoritatea oamenilor ajung aici de pe neogen, unde am profil cu poza. give it a try. cum crezi ca ma cheama? :))

Esqvilyn said...

Ok :). E, poate am vazut eu destule fantome ... Stai linistita, nu te-am socotit pe tine cea mai netrebnica dintre fantome. Din contra, reactia ta imi pare suficient de buna.

Vrei sa pornesc in cautarea unui profil pe neogen ? :))

Nu stiu draga cum te cheama. Maria, Ioana sau denkamiko ?

Esqvilyn said...

PS: Daca ai poza pe neogen, pune-o si aici.

Anonymous said...

Vorba filmului..."i think this a begining of a beautiful friendship".
P.S Alexandra e numele ei.

denkamiko said...

ai vrea tu:))
nici andreea, nici alexandra. mai incearca

Anonymous said...

Sa-ti stea in gat noul iubit:)
Gata, am incercat.