Sep 29, 2011

Ce trebuie sa stie barbatul meu?


In primul si primul rand, sa se spele. pe dinti, boase, maini, picioare inainte sa intre in pat, dimineata si seara. nu ma incanta cu nimic faptul ca a reusit sa nimereasca un cos de rufe murdare daca isi taraie picioarele de yeti in asternuturile mele.
tre'sa stie sa faca mancare, ca daca eu cad la pat lovita de holera, sa nu moara singur de inanitie. si nu tre'sa stie cartofi prajiti si snitele, ca alea merg direct pe fund, al meu, al lui, si al vietii noastre sexuale.
tre'sa stie matematica, 1 plus 1 fac 3, dar doar daca e genul feminin, si dupa 2 dimineata. tre'sa stie ca taxiul pana acasa e 7 lei si bacsis, si daca ma ocoleste face fix 7 lei. ca metrul de bere e 8 halbe, si sa nu urle la mine daca gandesc decimal.
tre'sa poata sa respire in cluburi stil beci, sa bea cu stil un gin sau o vodka, sa se lase pe mana mea cand sunt reduceri.
sa inteleaga ca eu fac topless din motive estetice si nu din cauza ca vreau atentie, ca am si imbracata. sa ma lase sa beau pana la rasarit.
sa imi cumpere pastile cand raman fara, sa stie sa imi explice de ce moda barbateasca presupune pantoful cu bot mai lung, sa reuseasca sa taie o ceapa fara sa si sectioneze degetul.
trebuie sa stie ca eu nu am alt gps in afara de el, ca uneori vreau sa-i sar in spate, si ca nu are rost sa ma minta ca arat superb cand eu vad clar o urma de sunca pe ici pe colo.
trebuie sa stie ca ma excit greu, ca imi place sa il satisfac si ca nu imi plac, paradoxal, filmele prono cu lesbiene.
trebuie sa stie ca imi place sa merg la teatru si ca in secret visez sa il calc pe adidasi. trebuie sa faca cinste in 10% din timp.
trebuie sa ma puna la punct cand devin isterica, sa imi admire machiajul si sa ma pupe dimineata cand pleaca.
trebuie sa stie ca i-am zis te iubesc din obligatie, si ca intr-o zi am sa-i fac un copil mic, urat si vanat, pentru care o sa trebuiasca sa isi ia concediu de paternitate.
si, ... ca o sa mi iau cel mai lung mercedes din salonul auto. doar pentru ca n-am nici macar 1,60.

4 comments:

IPond said...

A doua eticheta e dumnezeu.

Anonymous said...

foarte tare...bravo!!!

Anonymous said...

Eh, uite ca din postul asta am ce invata.

iannis said...

Caveman reloaded!