Jan 28, 2012

Cum e prima data - colectie de amintiri colective, minciuni si autoamagiri




stiu, stiu, titlu e urgh!
mai tii tu minte :
- prima data cand ai facut sex, si te durea si te ustura si iti venea sa urli si te prefaceai ca-ti place sa nu-l jignesti, si te rugai in gand sa se termine mai repede, si dupa ce s-a terminat, ai jurat ca n-o mai faci niciodata (prea curand) ?
- prima data cand ai fumat o tigara cu var-ta pe balcon, si trageai in gura si ai mai tras o data si s-a dus in plaman si te-a luat ameteala si-ti venea sa vomiti si facea var'ta misto de tine si tie iti era asa de rau de ai zis ca nu mai faci vreodata?
- prima data cand ai chiulit in liceu, si te simteai ca un infractor, plecand pe furis din baie, apoi pe usa din dos , rugandu-te la zeii cerurilor sa nu se uite vreun prof pe fereastra sa te vada, jurandu-ti ca de atunci o sa stai la toate orele?
- prima data cand ai baut alcool, si era amar si iti placea senzatia, si devenea din ce in ce mai gretos, si nu te opreai de teama sa nu zica lumea ca esti un fatalau, si apoi cum imbratisai buda, jurand in gand ca nu mai bei vreodata?
- prima data cand te-ai dus la cinema cu verisorii, si matusa facea popcorn pe care vi l-a dat la pachet, si biletul era un leu si rula space jam, cu michael jordan, si era plin, si iti imaginai ca nu vor inchide sala aia niciodata? rip cinema central bacau
- prima data cand te-ai masturbat la porneturi si erai atat de vinovata dupa incat ai promis solemn ca nu mai faci vreodata scarboseia asta?
- primul animalut adoptat impreuna si senzatia ca e copilul tau si ca o sa dureze la nesfarsit vara aia?
-prima data cand ai invatat sa joci carti si regulile erau atat de complexe incat le-ai invatat imediat de frica faptului ca nu o sa le gasesti nicaieri vreodata, si la fel, sistemul de punctare?
- prima despartire pe care ai provocat-o si apoi regretele deciziei, si lacrimile de dupa, si dorinta de a trece mai departe, si refugiul in tot ce era gresit, si black-outurile, si sexul la intamplare, si toate sfaturile pe care nu ti le-a dat nimeni?
- primul majorat la care ai fost invitat de catre colegii mai mari, si la care te simteai un puradel amarat printre aia care mai aveau putin si dadeau bacul?
- mai tii inte cand te-am futut? adu-mi aminte, ca eu am uitat.

1. unele's ale mele, unele's ale lor
2. prea multe 'prima data'.

1 comment:

IPond said...

Nu mi-a placut decat o chestie la inceputuri: faptul ca dupa un timp razi cand iti amintesti.