Oct 5, 2012

Make noise! Backstage boys!

Bai, oricat de nasoala as fi, ma bucur sincer pentru colegii mei cu aparitii pe scena. Iuli are trupa the r.o.c.k., stefan ii are pe backstage boys.

Am fost aseara in carada, dupa o lunga perioada in care am incercat sa evit cafeneaua cu nume pretentios. 9 lei berea. stiam ca atat va fi. dar mi-am promis.

Nemaiparticipand pana atunci la spectacole de improvizatie, mi-a fost frica. Daca nu le iese? daca nu coopereaza publicul? daca doamne fereste ii apuca tracul? daca nu le inteleg eu glumele?

m-am speriat degeaba, desi stiu ca au o experienta suficient de lunga in asta. Partea frumoasa la improvizat e ca pe o regula simpla poti sa construiesti atatea scenarii cate vrea publicul. doar sa te-ncadrezi in timp.

Aseara, eu le-am dat titlul povestii de inceput. Eram atat de entuziasmata. Stii ce au facut din "perechea pierduta de chiloti'? o poveste de dragoste! cu domnul Chiloti personaj principal.

Cu alte cuvinte, am murit de ras. Ce mai, baietii se pricep. Sunt simpatici, si , bonus pentru liceene, arata bine. Just pick your favourite. I have.

1 comment:

Cosmin said...

Multumim pentru articol si bafta cu site-ul.