Feb 28, 2013

Farmec masculin

nush daca dau afara din casa,sau e la mintea cocosului...

Intotdeauna mi-au placut tipii de varsta mea, sau mai mici. aia mari imi creau impresia unor aere de superioritate, la modu' ""fii antena, iubi, eu am mai facut asta deja, da-mi voie sa o fac pentru tine, sau sa ti povestesc cat de misto e, pana prinzi tu curaj". ma lipsesc de predici din astea arogante, chiar daca in spatele lor zace o mina de bunatate si intentii serioase. sa fiu privita de sus e una din chestiile care ma scot din papuci.

asa ca, pentru a ma satisface, am luat sub aripioara mea, total tranzitoriu, gagii mai tinerei. e super dragut sa ii vezi cum se fastacesc in prezenta ta minunata, cum soarele personalitatii tale ii dezgheata din carcasa aia timorata. nu stau sa aleg de unde-mi vine atentia, sentimentul ce ti se ofera e deosebit. de ce sa muncesc pentru a atrage atentia unui pizdalau de 28 de ani, si asa plictisit de toate proastele din jur, in loc sa dizloc o mandibula de uimire din partea unuia de 20 sau 21 de ani?

dar, dea, imi vei zice, e o adevarata provocare intelectuala si psihologica sa intinzi capcane pentru lumea trecuta prin viata. rasplata ca vei fi jucat pe degete chiar si pentru jumatate de ora un astfel de barbat in toata regula o depaseste pe cea in care victima e un biet pustan care lesina dupa ce ii descrii ce textura au chilotii tai in momentul ala.  da, pentru tine, probabil, pentru ca ai vrea sa jonglezi doar in cercuri unde ideile de intelect, succes, munca, implinire sunt clar creionate. eu inteleg ca cine se aseamana se aduna, si ca te asociezi cu aia mai puternici ca sa fii privita intr-un anumit fel.

dar pe mine ma doare in cur de asta.

este muuuult prea extenuant pentru mine sa ma prefac interesata de ce vrea ala sa mi povesteasca. probabil prostii despre cum el ADORA sa se dea cu placa, cum IUBESTE berea nefiltrata si cum ABIA asteapta sa isi ia motor de 150 cp. n-am eu timp sa simulez interes pentru mecanica, jazz, alcool in afara registrului de bere si vin, cum se intocmeste un tabel in excell si cat e impozitul pe profit trimestrul asta. whatever. secretul public e ca lumea adora sa vorbeasca despre sine. ei, pe unul din astia nascuti in 85 iti va fi jena sa l intrerupi. e complexul ala , ca, nah, a dat la buci cronologic inaintea ta sau ceva. bai, un pustan va fi atat de hipnotizat cand ii povestesti de documentarul ala despre okapi sau despre cartea aia cu un sasquatch care viola o tipa sau despre trupa aia in care solistul este ábsolut genial', incat n-o sa indrazneasca prea curand sa discute despre sine. va fi atat de concentrat sa nu piarda cumva vreo aluzie la sex, incat o sa te dea pe spate de atentie si cumintenie.

si au aerul ala ingenuu, of... combinat cu niste cearcane datorare primei sesiuni... si un pic de barba de 2 zile, un pic neglijent, un pic foarte masculin... si oboseala aia, si deruta, si pasiunea care zace in ei de a demonstra ce pot, si dorinta de afirmare, si lipsa de cinism, pentru ca viata nu i-a futut inca in gaoz... si energia pozitiva si toate sperantele... alea te incarca mai ceva ca un tip care munceste deja de 3 ani, de i numeri plictiseala pe mecla.

la final, te las cu un secret. daca nu esti tinerel, obosit, cu ochi melancolici de caprioara, sa nu te puna dracu sa simulezi. asta e ceva nativ, si dispare, din nefericire in timp. si falsitatea se simte. si nu mai esti atat de hot. orice ai face, pustiule. orice ai face.

5 comments:

Vlad said...

Shit..sunt nascut in 85..

denkamiko said...

sa traiti!

Vlad said...

da, eram mai interesant acum 5 ani

No One said...

shit si la mine. tot in 85. mai rau, chiar in prima luna :))

ps: sa scriu cuvantul "John" la check-ul ala din doua cuvinte ca sa dovedesc ca nu sunt robot e ciudat de ciudatel si chiar ironic.

denkamiko said...

@john,chiar n am idee cum merge la voi sa comentati. capricorn? aiurea bby