May 11, 2014

Eurovizion 2014 si romanul homofob

Asta o sa fie printre putinele articole in care iau ca punct de plecare o stire a zilei. nimic nu e etern, ya know, pt referinte viitoare.

ideea e simpla: un travestit, cu barba, a castigat. stii ce-i ala travestit. e omu de se naste barbat, are creier de femeie, si se comporta in consecinta. par lung, unghii, machiaj, rochii,... penis. cu alte cuvinte, sexul lui gonadal e diferit de sexul 'din creier'. informatii despre genetica de se invata in anul 2. ma rog.

piesa, bunicica. preferam norvegia sau ungaria, dar ma rog.

de asemenea, nu neg ca tot shitstormul starnit de o asa aparitie, nu aratare, a propulsat-o in clasament. shitstorm insemnand comentarii pe tot felul de site-uri ca asta e femeie sau barbat, sau s-a votat toleranta, sau jos poponautii, depinde daca citesti daily mail sau libertatea.

de ani de zile incerc sa propag cat mai departe ideea de 'if you're gay, it's okay', doar sa aud aceleasi argumente homofobe usor demontabile. stiu, gay e una, transgender e alta, transsexual e alta. eu stiu. dar adevarul e ca, bottom line, tipa aia cu penis face sex cu alti barbati, si de aici problema. in ordine aleatorie:

1. nu e natural.
- este complet natural. atractia fata de membrii de acelasi sex se intalneste la multiple specii, subspecii, supraspecii. mii de animale, si nu doar nevertebrate fara creier au parte de gay sex. e o lista intreaga. vorbim de un instinct primar, deci acele probleme de 'vai, oamenii sunt fiinte rationale' nu intereseaza. exista gay cu forme de retard. acolo nu se pune problema de intelegerea conceptelor complexe precum etica sau moralitate. them being retad'n all.

2. e scarbos.
- si pe mine ma scarbesc diverse chestii asa zis normale care se intalnesc, de exemplu, ca tot traim la curul vacii, in romania. ma scarbesc cuplurile cu diferente marcate de varsta, copii de 6-7 ani obezi in drum spre mec, ma scarbesc unghiile naturale crescute peste 5 mm sub o unghie de plastic, radacinile nevopsite, parul de pe brate la femei, injuraturile in public, pishatul in public, muile in public, unii care nu stiu clar diferenta intre deodorant si antiperspirant, pantofii decupati excesiv care lasa sa se vada liniutele dintre degete. dar ele exista, si majoritatea n are nimic impotriva lor. eu cred ca e mai grav sa ai diabet tip 2 sau sa te futi dupa ingestia unei viagra.

aici mai intervine, desigur, si dublul standard, pentru ca, aparent, 2 femei care se saruta sunt ceva frumos, iar 2 barbati care o fac, ceva dubios. majoritatea coplesitoare a homofobilor se masturbeaza la filme cu lesbiene, si nu exista barbat sa nu viseze la una in 3 cu cea mai buna prietena a gagica-sii. dar, la cum gandeste, cel mai aproape de un 3some va fi sa si o schimbe din stanga in dreapta.

3. copii mei...
- copii tai sunt responsabilitatea ta si doar a ta. daca tu crezi ca un copil e la fel de batut in cap si nu pricepe  conceptul simplu de 'dragoste', si, 2 ani mai tarziu, de 'sex', nu e problema nimanui. tu trebuie sa-l inveti ce este, exact cum l-ai invatat alfabetul inainte sa mearga la scoala. pune acelasi efort in a-l invata crestinestile toleranta, acceptare, si 'ce pizda ma-tii te bagi in treaba altuia?'.

4. lumea se intoarce cu susul in jos/ revenim la sodoma/ blabla
- lumea era fututa de dinainte de 2014. astia in anglia spanzurau pana prin 1950.

serios, cum e posibil sa printam inimi artificiale din celule reale, si inca sa ne frece grija cum fac sex unii?

No comments: