May 25, 2014

Jurnalul lui Adam - Clara

Totul a inceput prin 2005, cand mi-am dat seama ca imi plac fetele. Eram indragostit de una bruneta, cu ochi verzi. o bijuterie de fata. parea desteapta. parea de viitor. mi-a suflat-o colegul de banca. mi-am acceptat friendzonarea fara prea mult regret. eram cam antisex la varsta aia. dar mi-am jurat ca o sa fac lucrurile cu totul altfel cu urmatoarea ocazie.

si am reusit. am investit mult in mine: corp, inteligenta, aptitudini, vrajeala, haine, gusturi, limbi, limbi straine, tactici si tehnici de seductie, vocabular, o facultate respectata, o meserie adevarata, sa nu se mai puna vreodata problema unei alegeri intre mine si x. nu, x n-are nici o sansa. se vede de la o mila marina ca, in timp ce unii doar imita, altii creeaza. eu sunt creatorul in acest caz. fac si desfac picioare, cocktailuri, le plimb, dansez si insurubez deasupra mea, in amintirea singurului refuz de care nu mi-a pasat, dar care m-a marcat.

florino, tu esti singura care mi-a scapat. dar iti multumesc. iata cea mai recenta poveste, apoi am sa vad eu...

ma dau jos din asternutul lipicios. sexul ala de toata noaptea imi arde in continuare muschii coapselor si fundului. simt o durere discreta in zona penisului, dulce amintire a senzatiilor adanci si umede de acum cateva ore. o sugea ca o curva la primele numere, docila, dornica sa demonstreze, sa se afirme. din pacate, eu nu fac castinguri pentru filme porno la mine in apartament. inca ma gandesc daca sa-i dau bani de taxi sau nu.

dar sunt un domn. o las sa doarma si trag draperia la dush. ma grabesc. trebuie sa mi beau cafeaua, ca am treaba azi. ii las pe noptiera o bancnota si un bilet in care o invit sa plece pana la ora 3. usa are inchidere automata. si as fi foarte dezamagit daca ea crede ca poate ramane pana dupa ora 3. numai 3 au ramas pana dupa 3, niciuna mai mult de 3 ani. imi place numarul asta. ma duce cu gandul la pustoaicele alea de acum cateva saptamani. aveau numai bazaconii in cap, cu salarii in mii de euro si program de 6 ore. faceau ASE-ul. nimic bun pentru mine n-a iesit din ASE. deh, varsta, visul si speranta.

ma imbrac fara fosnete si o privesc pe blonda din pat. aseara era perfecta. acum e ciufulita. pe toate le plac, ciufulite sau aranjate. nu mi provoaca nici un fel de repulsie, dar prefer sa nu dau peste ea cand ma intorc. urasc scandalul si complicatiile. si neintelegerea asta, ca as cauta-o in continuare e rupta din filme siropoase.

clara. clara cur-bombat. frumoasa femeie. dar mai am multe de bifat pana una alta. am intalnit-o cam devreme. cam curand. dar parea de treaba. poate totusi... ma intorc inainte de 3 sii ii aduc si ei o cafea.

rup biletul si merg in bucatarie. ma intorc cu o tava. ea se fatzaie printre perne.

frumoasa femeie. stiu, desigur, ca am printre cele mai rafinate gusturi din oras. frumosi dinti. frumosi ochi. bat spre aluna, ca si sfarcurile alea ridicate. ii intind ceasca si ma asez langa ea. o bea pe nerasuflate, ma pupa pe frunte si se imbraca. se grabeste.

acum vad o roca enorma pe deget.

multumesc, destin, stii mereu, mai bine ca mine.

clara cur-bombat se marita. ce sa zic, acum imi vine sa o mai sun o data. futacioasa mica mai e...

No comments: