Jun 30, 2015

SugarCoated

desi m am copt, sau, perpelit la foc mic, suficient insa cat sa mai realizez una alta, nu pot sa nu constat diferente colosale intre magia unei amagiri si stropii mocirlosi ai implinirii.

desi eram mai mica, la fel de batzoasa, la fel de calculata, simplul gand al unei finalitati imi dadea de 14932 ori mai multa forta sa lupt. pe cand, ieri, azi, deschizand mecanismul, vazandu i sub lupa rotitele, si dandu mi seama de faptul ca nu se poate, dracu, repara nimic, am cazut in capcana pe care mi o doresc cu toata puterea sa o evit cat de mult se poate.

capcana asta fiind abandonul. cand o lupta ti se pare deja pierduta, cand harta lumii se reimparte sub ochii tai si ti se fura insulita cu insulita, si lac dupa lac, cand nu ai la ce aliati sa apelezi, strangi randurile in tine si ti creezi propria fortareata. si stii cum arata asta, amoros vorbind?

ca dracu. ca mine.

arata neingrijit si stramb, gri, dezolant, cu ziduri macinate de ploi si gheata, si cu pamant sterp inauntru. asta, ca o consecinta a ghiulelei de foc aruncate intentionat in curte. care parjoleste tot.

tinta atinsa.

o saptamana au durat atunci nervii si zbuciumul, acceptarea unei tradari inchipuite si remodelarea structurii perfecte de rezistenta. plus o mana de var, ca asa i frumos, la oras.

nu vreau sa anticipez gresit, dar cam in 2 saptamani o sa ma etalez splendid pe plaja, cu cartea in mana. pentru ca a durat ceva mai mult coliziunea, pentru ca de data asta l am crezut mai mult decat atunci.

sa mi fie, iar, invatatura de minte, sa nu fiu proasta satului.

ca rolul e ocupat deja.

9 comments:

Anonymous said...

proasta satului tu esti sau poate proasta orasului.suge-i scula ca lui ii plac proastele perfecte de 20 de ani ca tine sa le dea muie.daca mai imi mananci curul o sa fii prima pe lista mea.imi face placere sa macelaresc prosti si proaste ca tine.

denkamiko said...

linisteste te. stii macar despre cine vorbim?

mă-ta said...

^^ Esti virgin, nu?

Adam said...

@Anonymous - cand iesi din beciul mamei tale, in care traiesti, o sa te astepte o lume asa cum nu ti-ai inchipuit-o nici in cele mai nasoale cosmaruri. Pana atunci, pune mana pe un DOOM (Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic, nu jocul) si vezi ce e gresit in ceea ce ai scris.

@Denka - Stop, take a step back, regroup and rethink your strategy. Life is full of shit and that's how it's going to be from now on

denkamiko said...

cand AVEAM 20 de ani, trolam si eu pe bloguri. ah, ce vremi... <3

Adam said...

Si totusi, unde a disparut Anonimul ala? S-o fi speriat?

Bestie said...

postul e misto rau dar - no offence - papagalul ala e genial. asa iubesc cand se baga prostii in seama.

Anonymous said...

Cand dau raspunsuri la postari mi se cere sa "prove i'm not a robot". Si atat timp cat nu o sa trec in binar am sa iubesc.
Are you a robot?
Ceva imi spune ca o sa mai iubesti. Si vei mai fi dezamagita. Si ai sa iubesti din nou. Si tot asa.
Asta e butonul de "prove you are human".

PS> Continua sa scrii, te rog, savurez unghiul tau.

Linda Gibson said...

Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446