May 2, 2009

Ce-si doreste Denka


E greu de multumit,incat saraca se teme uneori sa nu ramana singura sa ingrijeasca o sera de muscate in loc de o pereche de nepoti.
Ala nu e bun ca e prea batran.Ala nu e bun ca e prea paros.Ala nu e bun ca i se citeste prostia in ochi,celalalt nu stie nicio limba straina.Ala are unghii de yeti,altul o voce morbida,numarul 6 e prea bleg,si pe deasupra nu a citit decat reviste in viata lui.
Denkamiko socializeaza pe site-uri matrimoniale,unde i se saruta virtual picioarele si aduc ofrande,isi ia DZR de pupincurism masculin,si se amuza.Denka nu raspunde niciodata la mesaje.Disperate sau care mustesc de filozofii cretinoide pseudo-intelectuale-miez-de-noptice.Pentru ca Denka e superficiala.E de parere ca ea trebuie neaparat sa iasa in lume cu aspirantul la manuta ei fina de viitor stomatolog.Macar la o cafea.Deci isi scoate prada in lume.Cel ales de ea trebuie sa fie dorit de cel putin 100% din restul femeilor-macar pentru donare de sperma(gena,cromozomul si genetica).Daca nu e,ea e familiarizata cu expresia"are balta peste",asa ca isi intinde undita si pimpuieste mai departe.
Ea ar fi complexata daca si-ar alege un oaresice purtator de XY,fad, neinteresant,prost,dar are oroare de uratenie mai presus de orice.Daca e ceva ce ii lipseste bietei mimoze inafara de perfectiune,e toleranta cu potentiala sa jumatate.Nu exista zecimi,sutimi sau trei sferturi de masura in lumea ei.E dementa,taie si spanzura singura pe planeta ei personala,pe care o imparateste lipsit de chibzuinta.Are timp sa faca si alegeri neorgolioase si sa accepte masculi pe care ii uziteaza spre placerea personala a cohleii sale dependente de vorbe dulcegi.
Denka vrea sa isi pastreze kinkyciunea,alcoolemia,nicotina, noptile nedormite,stilul vestimentar si accentul,sa nu fie ingradita,dar sa aiba ce ingradi.Vrea sa fie dominata atat de subtil incat sa nu isi dea seama si sa fie dirijata spre scopuri incat sa para ca a fost ideea ei.Vrea sa stie numitul EL sa o sarute pe gat si sa ii incalzeasca mainile dupa ce s-a spalat cu apa rece.
Si daca EL ar puteai sa ii ofere o litera in plus la cupa,l-ar iubi neconditionat timp de 2 saptamani...

1 comment:

Eugen Alexandru said...

Simpatic postul si faza cu litera chiar m-a facut sa zambesc. Probabil ca ti-ar sta bine cu un B. Totusi nu inteleg de ce sa socializezi pe site`uri virtuale daca ai kinkyciune, alcoolemie, nicotina si nopti nedormite nu tre sa atragi prada de pe net in cafenele o poti vana direct acolo. Tschuss