Oct 21, 2010

Cum pot sa iubesc


ca in melodia aia...eu ti am upgradat sarutul, ti am iubit necunoscutul. si toanele, si crizele, si dubiile, si programul. si parul de pe corp, si inflexiunile vocii, si familia.
si aerele de superioritate, si conflictele de interese, si pilele, si hainele.
ti am iubit absolut totul. si m am tinut mult timp departe de tine, afectiv vorbind, pentru ca la un moment sa nu fie nevoie sa scriu asta. ca sa nu fie nevoie sa inlocuiesc numele din propozitia "anul asta merg la mare cu (...)". ca sa nu trebuiasca sa te sterg din poze si sa inlocuiesc avatarele, ca sa nu fie nevoie sa prezint prietenilor stupefiati alt om si ca sa nu trebuiasca sa invat alta adresa si alt drum inspre iubire.
ca sa nu fiu nevoita sa ma adaptez noilor gelozii provocate de alte foste, altor scartailei ale paturilor, altor hobbiuri si altor arome.
pot sa iubesc frumos, cu randament, cu daruire de sine, dar foarte greu. trebuie sa muncesti pentru asta, pentru ca oricat de dragalasa as parea, stii ca ti a luat enorm de mult sa ma faci sa iti spun mai mult decat ca m am culcat cu x si y.
nu te inteleg nici pana in ziua de azi. nu stiu ce cauti si nu inteleg de ce nu ai timp si pentru mine.
si ma enerveaza ca pot sta la masa langa tine, perfect lucida, si pot sa iti dau sfaturi despre ce sa faci in momentul in care vine o lesinata urata la tine, gata de adulter. crezi ca nu mi provoaca dupa aceea greata totala mea daruire? nu intelegi ca fac asta ca te iubesc si te protejez, si doar ca sa iti fie tie bine?
in seara asta nu am o cana de vin langa mine, nu am prieteni, nu mai am tigari. am amintirea ta in minte. am vrut sa fiu rea, am reusit. nu pot sa te urasc, nu reusesc
ce vrei sa faci cu mine?
nu pot sa iau o pauza din a face parte din viata ta de teama ca ajungi sa te schimbi intr o saptamana mai mult decat te am urmarit eu in doi ani, si doare. vreau sa tin pasul cu tine. asa agitata si rebela si pe fuga, am impresia ca o sa mi scapi printre degete. tu mie si nu invers. si iar doare.
tu ai macar idee cat de mult doare?
imi faci rau, si te vreau atat de mult in viata mea.


7 comments:

Anna said...

http://www.youtube.com/watch?v=guRDYdqupb0

Anonymous said...

A trebuit sa citesc asta, ca sa mi se ia de tine:) Multumesc.

denkamiko said...

sa cresti mare

gigi said...

esti atat de prostuta... si mie mi s-a luat de tine ! esti cam uzata

dude said...

nu frumos asa @gigi

IPond said...

Oh god! Baietii astia sunt consumatori de Mircea Badea, probabil...
Btw...frumoasa abordare.Stiam eu ca esti sensibila.

Stan SeCeA said...

multi nu inteleg ce inseamna sa simti! raman la ideea ca toti AUD dar putini ASCULTA si ca toti VAD dar putini PRIVESC! Tine capul sus! P.S. Raspunsul la intrebarea ta este DA, eu sunt tipul cu "Fata de ghetou"