Jan 10, 2012

Reflectia de la miezul noptii


Am decis sa incerc altceva in materie de sambata seara. abandonata de caprioarele somnoroase care s-au delectat cu shoturi cu o zi inainte, am zis ca o sambata, si mai ales cea de dinainte de inceperea scolii e de nepretuit/ nepierdut.

am iesit din casa pe la 12, ceea ce e un record ce a fost batut doar de data cand ne-am fasait si intins la o sticla de aftershock de la bulgari pana ne-am miscat in elGrande.

am inceput cu un tur complet de centru vechi. era agitat si nu batea vantul. imi era bine in paltonul de toamna si imi doream sa imi fi dat cizmele cu crema. dar era ori eu ori el, si am preferat sa nu-l fac sa ma astepte.

mi-am dat seama ce inseamna omul prost, de parca mai aveam nevoie de alte si alte portrete, imagini sugestive si situatii de viata. imi pare rau sa recunosc public ca si eu am fost omul prost odata. si am sa mai fiu, pentru ca pana nu-i fudul...

poza aia care se vehiculeaza, cu 2 tarfe pe partie in chiloti si toace e mic copil. stai si te minuneaza sambata seara in centru la dudui cu bulanele dezgolite crapand in ele un hot dog de la ghereta, patinand pe tocuri inalte ca cea mi mare pula pe care am vazut-o eu, intr-o increngatura de brate cu bratari care danganeau a kitsch, boite stil curva-de-zi-cu-zi.

si ne intrebam ca sa ne incalzim, daca alea mici si proaste cauta emolai care mai au putin si si-o iau in cur de efeminati ce sunt - vezi glumele cu j bieber-, si alea mari si proaste cauta un hodorog cu bani, dar musai sa arate si bine, ca sa le faca si placere cand le-o sug seicilor care le intretin, ce mai ramane pentru baiatul normal si de bun simt? ca mine nu sunt 100.

unde se gasesc fetele finute care si-au dat seama ca a fi o putoare intretinuta e cea mai de jos categorie sociala? si raspunsul l-am gasit intr-o sufragerie langa expirat, unde am facut niste karaoke si apoi am plecat acasa.

concluzii: ca de obicei. tarfele ma sufoca prin aducerea in mainstream a ideii ca barbatul TREBUIE sa le plateasca hainele si sedintele la cavitatie. daca esti prea proasta sa faci o facultate, penru supt nu-ti trebuie diploma. daca esti o lenesa infecta care prefera sa fie cunoscuta pentru numarul de puli pe care le-a avut infipte in ea la un moment dat, poti face o cariera din asta.

dar poate nu inteleg eu lumea lor. poate tipele astea chiar NU mor de foame si chiar si-o trag doar cu cine vor. si in cazul asta, viata lor sexuala nu ar dura nici cat o partida ratata cu un ejaculator precoce.

2 comments:

Vecinul de lângă casă said...

Păi e pă' trend curvăsăreala asta mediatizată poate chiar prea ostentativ (vezi emisiunile lui Măruță și altele ca ele, nu știu prezentatorii, că mă uit pă' Discovery. Dacă vreau futai cu animale, mă uit - logic - pă' Animal Planet). Ne forțează mă să înghițim silicoanele lu' Cruda, ale lu' Laurette sau Loret, bucile lu' aia de-a declarat public că-i dă frunți în cataramă lu' fotbalistu' ăla de-mi scapă numele... Și când vezi atâtea țâțe și atâta cur - ce-i drept unele chiar arată bine - cum să nu ți se scoale și să faci ca ciudata maimuță turbată la gratii, iar puștoaicele de 12-13-14 ani cum să nu-și facă din body-tuning și din fițele de gâște oligofrene un deziderat în viață?
Toată societatea este un mare futai și toate praștiile o spun pe față: o sug sau stau capră pentru rating. Dacă apar în vreun tabloid de scandal, două zile mai târziu am emisiune la TV.
Și atunci cum să nu se întindă toate prin cluburi pentru un shot? Sau o felație scurtă pentru un whisky a.k.a. whiskey cu Red Bullshit, bineînțeles în prezența - discrectă - a unui fotograf de ocazie angajat de vreun tabloid, care, eventual va avea și el parte de păsărică sau de funduleț sau doar de un BJ pentru niște poze reușite?
Nu mă deranjează, că știu că e criză și "fetele ie foame" și își dau kilometrajul peste cap (unele și-l dau înapoi), dar sincer m-am săturat să le tot văd vedete și să tot văd emisiuni de căcat pe care onaniștii abia așteaptă să le înregistreze ca să aibă material (de ce dracu' să le mai înregistreze, că sunt atâtea, încât au material din belșug, zeamă să aibă ei), să le văd cu mașini mai scumpe decât întreținerea pe 10 ani cu tot cu restanțe a unui bloc în care locuiesc oameni normali ce au grijă să plătească contribuții la stat și asigurări sociale și medicale! Și să vină o pocnitoare d'asta de râgâie spermă de Dorobanți și să te scuipe prin benzinării, că ea se grăbește... Sau să mai dea peste tine cu mașina, tu, care ai Logan luat în rate pe 10 ani...
Puuula mea...

Anonymous said...

Bina ma. fain.