Sep 1, 2012

esti prea perfecta

si am fost prea rabdator.
Mic tratat despre femeile curve

am descoperit din nou serialul ala cu tia carrere, ala in care se cauta comori si ea arata superb. ei, era intr-un episod acolo o frantuzoaica, ca doar alea pot fi atat de imposibil de vaci- care era la un milimetru sa si o traga. si s-a oprit. pentru ca
pornirea aia era izvorata din lust, nu love. m-a blocat.

eu am fost si voi fi etern sexuala. enervant de sexuala. o sa fiu o baba care-si angajeaza gigolo si care o sa aiba boy toys.mai multi, sa ma satur si eu odata. macar atunci sa am parte de pectorali epilati semi unsurosi si  patratele perfecte. iubesc patratelele, sunt preferatele mele.

si din cauza asta nu pot sa inteleg ce pula mea are a face dragostea cu sexul. de ce exista femei care aleg sa faca asta doar cu lumina stinsa si dupa 2 luni de tinut pe jar, timp numa bun de maturare al coaielor albastre. prost sa fii sa dai peste o astfel de femeie si sa o pastrezi. e dereglata.

si mai vorbeam azi diminoapte pe la 3 despre femeia vaca. genul ala hilizitor si cu o voce pitigaiata, uber casnica in tot ceea ce face, cu tzatze mari din cauza ca e pufoasa cu totul, cu unghii lungi si scarboase si care sta mereu cu mana pe iubic'su cand sunt in public. genul ala care vrea sa dea impresia ca sunt apropiati si ca se iubesc, genul ala posesiv, genul ala insuportabil.

si mai vorbesc despre femeia visatoare, care te tachineaza sa vada cat ii rezisti si pana unde isi poate bate pula de tine, fraiere. pe care dai sa o saruti si nimeresti in ureche, pe care o atingi intentionat pe mana si -si retrage laba, facand ochii mari, de bufnita violata, plecand privirea scolareste, sa ti inchipui tu cum o speli cu pula pe dinti.

ei, pe ASTEA le-as bate. si nu cu bici de la sex shop.


i drink too much... of.

1 comment:

Danube said...

offff...